Antena Căutare

”Eu cânt în forțaj, din gât, piept și stomac". Bogdan și Florian, frații Negrilă care au speriat X Factorul: "Suntem o familie de talentați"

Bogdan și Florian Negrilă au venit foarte încrezători, la X Factor, bazându-se pe faptul că, în cluburile de karaoke în care au cântat, oamenii au fost încântați să îi asculte.

Bogdan și Florian Negrilă au venit foarte încrezători, la X Factor, bazându-se pe faptul că, în cluburile de karaoke în care au cântat, oamenii au fost încântați să îi asculte.

”Suntem o familie de talentați. Sunt un bărbat puternic și nu am cum să dau greș”, a explicat Bogdan înainte de a intra pe scenă. Au venit, și-au făcut treaba și au fost și răsplătiți, în funcție de performanță.

Florian a arătat clar că încrederea face parte din trăsăturile de familie. În plus, acesta se mândrește cu tehnica sa deosebită de a cânta.

”Eu cânt în forțaj, din gât, piept și stomac. Când cânt mă transform, mă activez, nu știu de unde vine nebunia”, a explicat Florian, care este pasionat de karaoke și de motociclete. Negrilă a ales să cânte o melodie a trupei AC/DC.

Fiica lui Costel Busuioc, în fața juraților ”X Factor”: "Mi-am anunţat tatăl cu o săptămână înainte"... "Am așteptat să împlinesc 14 ani să vin la "X Factor”. Alexia Popescu, interpretare cu emoții. Delia a oprit m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x