Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Sezonul 9 își alege câștigătorul pe 18 decembrie, la Antena 1

Sezonul 9 X Factor de la Antena 1 se apropie de Finală. Pe 18 decembrie cel mai bun dintre cei buni va câștiga marele premiu al competiției X Factor 2020.

Jurații X Factor, la masa juriului, încântați d eprestația unui concurent
X Factor se apropie de sfârșit. Marea FInală va avea loc pe data de 18 decembrie

După un sezon plin de momente remarcabile, în care jurații au avut de luat decizii grele, X Factor va avea un nou câștigător.

În sezonul cu numărul 9 X Factor, jurații Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe sunt, ceea ce i-a determiat să ia decizii mult mai strategice încă din audiții.

Cum s-au desfășurat audițiile la X Factor, sezonul 9

În sezonul 9 X Factor, Loredana este mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică este mentorul fetelor de sub 24 de ani, iar Delia are categoria de concurenți de peste 24 de ani. Până acum Delia a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul grupei mixte de 24+. În anul 2013 Delia a câștigat X Factor alături de Florin Ristei, iar în 2018 a câștigat împreună cu Bella Santiago.

Audițiile X Factor au fost de-a dreptul spectaculoase. Din toate colțurile lumii au venit concurenți care i-au impresionat pe jurați cu talentul, vocea, emoția și atitudinea lor, elemente care împreună alcătuiesc factorul X al unui artist.

Citește și: X Factor 2020. Naomi Hedman, apariția care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Este greu de uitat momentul ei din Bootcamp.

Jurații Delia, Bănică, Loredana și Ristei au avut de-a face cu momente excepționale, la care au aplaudat în picioare, sau la care s-au emoționat până la lacrimi. În sezonul 9 X Factor au existat concurenți care au primit 4 de Da de la jurați, fără ca viitorul mentor al grupei să stea pe gânduri. Au fost și concurenți pe care jurații nu i-au trimis direct în Bootcamp, pentru că au vrut să fie siguri că cei care vor păși în următoarea etapă a competiției sunt cu adevărat cei mai buni. Așadar, a existat o listă scurtă, în care au fost încadrați concurenții care au primit 3 de Da. Din această listă, fiecare jurat și-a completat grupa pentru Bootcamp.

Citește și: Exclusiv. Ce spune Florin Ristei despre relația cu Naomi Hedman

Cum s-a defășurat Bootcamp-ul la X Factor 2020

În Bootcamp jurații X Factor au fost puși din nou într-o situație extrem de dificilă.

Fiecare grupă a fost compusă din 10 concurenți, care s-au luptat pentru cele 3 scaune aflate pe scenă. După prestația artistică a fiecărui concurent, juratul-mentor al grupei a decis dacă-i oferă sau nu un scaun. Niciun concurent așezat pe scaun nu a stat relaxat până la finalul competiției, pentru că în orice moment juratul putea decide să ofere acel loc altui competitor.

Bootcamp-ul s-a desfășurat pe o perioadă de 4 seri, fiecare jurat fiind pus în postura de a alege trei dintre cei mai buni.

CItește și: X Factor 2020: Ei sunt concurenții din grupa Deliei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului

X Factor 2020 se apropie de Marea Finală

După Bootcamp, următoarea etapă este cea a Duelurilor, unde intră din grupa lui Ștefan Bănică: Andrada Precup, Alexandra Sîrghi și Ioana Ardelean, din grupa Loredanei: Iulian Selea, Adrian Petrache și Eden Loren, din grupa lui Florin Ristei grupurile: The Super 4, Tiny Tigers și gemenele Ioana și Diana Conta, iar din grupa Deliei: Kalon Rae, Alina Dincă și Sonia Mosca.

În etapa finală a competiției un concurent din fiecare grupă va încerca să obțină premiul cel mare X Factor.

Ștefan Bănică, Delia, Loredana și Florin Ristei și-au ales concurenții care intră în semifinala X Factor... Cum arată și ce mai face Tudor Turcu, câștigătorul X Factor 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x