Antena Căutare

Reacția lui Mihai atunci când a văzut ce a mâncat Delia

Jurații iUmor s-au distrat de Ziua Națională, fiind serviți și cu mâncăruri tradiționale, potrivite fiecărui moment istoric prezentat.

Galerie
Reacția lui Mihai atunci când a văzut ce a mâncat Delia

În sezonul 9 iUmor, de Ziua Națională a României, cele mai mari personalități istorice românești au călătorit în viitor pentru a urca pe scena iUmor, pentru un roast așa cum nu s-a mai văzut de către jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

Personaje istorice precum Traian și Decebal, Ecaterina Teodoroiu, Elena Ceaușescu, Vlad Țepeș, Mihai Eminescu și I.L. Caragiale au urcat pe scena iUmor pentru roast-uri așa cum nu s-au mai văzut.

iUmor, în fiecare duminică de la 20:30, la Antena

Înainte de momentul lui Vlad Țepeș, jurații au fost serviți cu pui la rotisor, ciolan, mămăligă și ceapă. Mihai Bendeac, sătul să vadă atâta mâncare a spus că el nu e obișnuit nici măcar să miroasă toate acele mâncăruri.

Chiar dacă el se simțea îngrețoșat, deși a spus că apreciază intenția echipei, Delia, de cealaltă parte, era vizibil încântată de festin. Ea a început să guste din mâncare, bucurându-se de bucatele delicioase.

Delia a început să mânânce din ciolan chiar dacă nu avea tacâmuri și s-a folosit de bețe, ca și când ar mânca mâncare chinezească.

"Tu știi originea ciolanului cu fasole?", întreabă o colegă din echipa de producție.

"Nu, ea doar le mănâncă", a completat Mihai Bendeac.

Mihai, fiind scârbit de mirosul cepei, a făcut-o pe Delia să vrea să mănânce doar pentru că știa că stă lângă el și îl va enerva cu mirosul. Pentru a se asigura că reîmprospătează mirosul de ceapă pentru Mihai, Delia l-a luat la joc și a suflat spre el.

Întrebat fiind dacă mănâncă ceapă, Mihai a răspuns:

"Mănânc ceapă dacă știu că a doua zi nu ies din casă".

Andreas Petrescu l-a interpretat pe Mihai Eminescu în roast-ul istoric. "Mi-am zis că nu am curaj, dar uite că am a... iUmor 1 decembrie 2020 Roast Istoric. Ecaterina Teodoroiu urcă pe scena iUmor pentru un roast istoric plin de vitejie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x