Antena Căutare

X Factor 2021, 17 decembrie. Ștefan J. Doyle, interpretare magistrală a piesei „It's A Sin”: „Sufletul tău vorbește românește”

Ștefan J. Doyle a interpretat piesa  „It's A Sin” de la Pet Shop Boys în ultima înfruntare înainte de finala X Factor 2021, iar jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa tânărului concurent. 

Ștefan J. Doyle, pe scena X FActor 2021 Galerie
Ștefan J. Doyle, interpretare magistrală a piesei „It's A Sin”, la X Factor 2021 | Antena 1

Ștefan J. Doyle i-a uimit pe toți încă din audiții cu talentul său excepțional. La ultima înfruntare susținută înainte ca Loredana să decidă finalistul X Factor 2021, Ștefan J. Doyle a fost la nivelul așteptărilor.

În timpul prestației fenomenale din ediția din 17 decembrie 2021, Ștefan J. Doyle a fost urmărit în public chiar de logodnica lui, care a venit tocmai din Irlanda pentru a-l susține.

Citește și: X Factor 2021, 10 decembrie. Ștefan J. Doyle interpretează perfect „I Want To Know What Love Is”, în etapa de Battles

Ștefan J. Doyle a interpretat piesa „It's A Sin” la X Factor 2021

Ștefan J. Doyle a demonstrat din nou cât de bine stăpânește pianul și cât este de talentat. Românul care a fost adoptat și crescut în Irlanda a făcut un show de senzație pe scena X Factor 2021.

Loredana a ales pentru ediția din 17 decembrie 2021 o piesă din anii 1980, care i s-a potvit ca o mănușă lui Ștefan J. Doyle.

Ștefan J. Doyle a interpretat piesa „It's A Sin” de la Pet Shop Boys. A început la pian, iar apoi s-a ridicat și a creat un moment complex, cu voce, instrument, mișcare scenică și teatru.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Stefan J. Doyle și-a cunoscut frații și surorile pe scenă, după ce a avut o prestație magistrală

Jurizarea lui Ștefan J. Doyle, d ela X Factor 2021

„Bravo! M-ai dus în zona de musical, tocmai pentru că e mai teatral. Îmi place foarte mult când te așezi tu la pian și cânți la pian și cu vocea, ești un artist care îmi place”, a spus Florin Ristei.

„Știi că îmi placi foarte tare, când Ștefan se pune la pian aș vrea să cânte 2-3 piese. E printre puținii concurenți care se și lipește de instrument. Ești unul dintre concurenții de temut. Am zis asta”, a spus Ștefan Bănică

„Teatralitatea asta e foarte cool. Mie îmi place să văd lucruri teatrale. Mi s-a părut că e ceva diferit”, a spus Delia.

„A demonstrat că se poate reinventa la fiecare apariție și că are acest X Factor și acest talent nativ și nu doar educat, pentru că nativul vine din originile tale românești, iar educația vine din Irlanda”, a spus Loredana.

„Povestea ta, faptul că destinul tău nu te-a adus întâmplător înapoi, aici pe pământul unde te-ai născut este emoționant. Sângele apă nu se face, chiar dacă nu vorbești românește, sufletul tău vorbește românește și făptura ta arată românește”, a spus Loredana, comentariu care l-a emoționat până la lacrimi pe Ștefan Doyle, care a spus că își dorește să-i facă mândri pe mama, tatăl, copiii și logodnica lui. Ștefan a mărturisit că logodnica lui a venit din Irlanda pentru a-i fi alături.

Cine este Stefan J. Doyle de la X Factor 2021

Stefan J. Doyle s-a născut în România și a fost adoptat de când era bebeluș de o familie din Irlanda.

„Ca și copil mi-am dat seama că nu eram la fel, arătam diferit. Fața mea, arătam diferit. Și am început să mă întreb că poate nu sunt irlandez. M-am născut în 1990 în Satu Mare. Nu a existat un moment în care cineva să îmi zică că ești adoptat. Eu mereu am știut. Am aflat apoi că eu sunt român. Nu știam unde era Româna, toți credau că sunt din Italia. Eram bebeluș când am părăsit România. Acum e prima oară când m-am întors în România.

De curând mi-am cunoscut și părinții biologici. După 30 de ani. Eu i-am găsit. Nu i-am întâlnit, dar i-am văzut pe Facebook. Toată viața m-am întrebat de unde sunt cu adevărat și cine sunt părinții mei sau dacă sunt vii sau morți. Am aflat că trăiesc în Satu Mare și că am 3 frați și 3 surori care semănă cu mine.

Mama mea adoptivă e lângă mine, ea mereu m-a susținut. Copilăria mea a fost frumoasă. Am copilărit cu muzică, am început că învăț pian. Ea m-a învățat mereu că dacă vreau să merg să-i vizitez, să merg. Cred că o să mă simt mândru să fiu înapoi”, a povestit Ștefan J. Doyle în aufițiile X Factor 2021.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 17 decembrie. Nick Casciaro și Ștefan J. Doyle, duel uimitor în limba română: „Sanie cu zurgălăi”: „Nu ne... X Factor 2021, 17 decembrie. Nick Casciaro, moment sublim cu piesa „Hallelujah”: „Poate fi un star internațional”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x