Antena Căutare

Finala X Factor 2021. Jomajii și Zanni au cântat piesa „Dirty Diana” și i-au făcut pe toți să se simtă ca la un concert

În Finala X Factor 2021 trupa Jomajii a avut parte de un duet de excepție cu Zanni. Astfel, „ cei 8 fantastici” au urcat pe scena Finalei și au adus o interpretare originală a piesei „Dirty Diana” de la Michael Jackson.

Jomajii și Zanni , în Finala X Factor 2021 Galerie
Jomajii și Zanni au cântat piesa „Dirty Diana” în Finala X Factor 2021 | Mihai Stetcu

Delia i-a surprins pe toți când în ultima înfruntare înainte de Finala X Factor 2021 a decis să nu trimită pe nimeni acasă și să unească două grupuri, formând trupa Jomajii. Astfel, pe scena Finalei X Factor 2021 a urcat trupa Jomajii, din categoria Deliei.

Mentorul l-a ales pe Zanni, pentru momentul duetului, iar toți au remarcat asemănarea dintre Zanni și Majii în contextul trupei.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Oma Jali a interpretat piesa „Woman” în Bootcamp și i-a bucurat pe toți: „Superb a fost”

Jomajii și Zanni au cântat piesa „Dirty Diana” în Finala X Factor 2021

Cei 8 artiști care au urcat pe scenă au creat un show de senzație. Mai întâi fetele Oma Jali și Jo au cântat împreună iar apoi li s-au alăturat și Zanni împreună cu Majji. Instrumentiștii au făcut și ei un spectacol de senzație.

„În seara asta avem un concert, plătim un bilet la 1313, avem și un invitat big blană, Zanni”, le-a făcut introducerea Deliei.

Jomajii și Zanni au cântat piesa „Dirty Diana” de la Michael Jackson.

Citește și: Zanni, roast savuros pe scena iUmor, duminică seara, la Antena 1. Bendeac: „Dacă ar exista premiul Nobel pentru sinceritate...”

Jurizarea duetului Jomajii- Zanni, în Finala X Factor 2021

„A fost blană momentul. Foarte bine”, a spus Florin Ristei.

„Un moment de finală, un spectacol, fiecare a a venit cu energia lui. Băieții parcă sunteți frați gemeni. Ați făcut o echipă fantastică! Felicitări!”, a spus Loredana.

„Mi-au plăcut fetele în mod special. S-a cântat bine de tot. S-a pupat treaba”, a spus Ștefan Bănică.

Citește și: X Factor 2021, 17 decembrie. The Jazzy Jo Experience a adus o „poezie rock” pe scenă cu piese de la „Queen”: „Jos pălăria”

„Ne înțelegem foarte bine că avem același vibe. Trupa asta trebuie să demonstreze pentru că deja s-a pus o presiune. Își fac singuri producția, își orchestrează singuri”, a spus Delia.

„Am lipsit de la o repetiție cu ei și sper doar să nu-i împiedic, să-i ajut să câștige”, a spus Zanni. Tânărul i-a îndemnat pe fani să voteze Jomajii, însă a spus greșit numărul la care oamenii trebuie să voteze, fapt care a stârnit hohote de râs în rândul publicului.

„Era să-i încurci”, a spus râzând Florin Ristei.

„Am lipsit de la repetiții, am uitat formația, era să intru cu cei de mai devreme”, a glumit Zanni.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. MAJII Elvis Silitra a oferit un show total în Bootcamp, cu piesa „Can’t Hold Us”: „A rupt scena”

Cum se alege câștigătorul X Factor 2021

În finala sezonului 10 X Factor, publicul este cel care decide cine va obține marele premiu. Potrivit regulamentului concursului, oamenii își pot vota preferatul în Marea Finală X Factor 2021, prin voturile trimise prin SMS la 1313.

Votul va fi unic, astfel încât de pe un număr de telefon se poate trimite un singur vot.

Așadar, pentru a-l vota pe Nick Casciaro trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „NICK”.

Pentru a-i vota pe Jomajii trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „JOMAJII”.

Pentru a-l vota pe Andrei Duțu trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „ANDREI”.

Pentru a o vota pe Bryana Holingher trebuie să trimiteți SMS la 1313 cu textul „BRYANA”.

Finalistul care va obține numărul cel mai mare de voturi din partea telespectatorilor va fi declarat marele câștigător al Concursului și va obține premiul în valoare de 50.000 de euro. Votul va fi permis de la începutul Finalei.

Cine este grupul Jomajii din Finala X Factor 2021

Gupul Jomajii este o trupă formată la inițiativa Deliei, în ultima înfruntare nainte de Finală. Pusă în situația de a alege între The Jazzy Jo Experience și Omajii, Delia a luat decizia să unească cele două trupe și să nu trimită pe nimeni acasă. Astfel, în Finala X Factor 2021 grupul Deliei este format din 7 artiști: Oma Jali, Majii (Elvis Silitra), Ioana Sihota, Adrian Neagu, Rareș Neagoe, Vlad Briciu și Cauê de Marinis.

Oma Jali este o franțuzoiacă cu origini africane care a dat dovadă de o voce de excepție, iar Delia nu a lăsat-o să părăsească show-ul în Bootcamp, făcându-i propunerea de a face un grup cu Majii, tânărul care s-a remarcat prin prisma producției de excepție pe car eo realizează. Astfel, Delia a creat grupul Omajii, care a devenit Jomajii, prin unirea acestuia cu The Jazzy Jo Experience The Jazzy Jo Experience este o trupa renumită în lumea artistică pentru interpretarea muzicii jazz, iar la X Factor au dovedit că pot cânta orcie fel de gen muzical.

Finala X Factor 2021. Andrei Duțu și Lora, interpretarea de neuitat a piesei „My Love Is Your Love”. Cum au reacționat j... Finala X Factor 2021. Bryana Holingher și Florin Ristei, duet emoționant pe piesa „One Sweet Day”: „S-a simțit emoția!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x