Antena Căutare

Florin Ristei, uimit de mama lui după ce a făcut ASTA: “Nu știu dacă are puteri supraomenești sau dacă știe să facă magii”

Unul dintre cei mai apreciați artiști din România, Florin Ristei, a postat recent pe Facebook un mesaj în semn de apreciere pentru mama sa, după ce femeia a reușit să “transforme” casa câștigătorului X Factor.

Unul dintre cei mai apreciați artiști din România, Florin Ristei, a postat recent pe Facebook un mesaj în semn de apreciere pentru mama sa, care a reușit să “transforme” casa câștigătorului X Factor în doar câteva ore.

„Nu stiu daca are puteri supraomenesti sau daca stie sa faca magii, dar cum poate sa arate casa mea dupa cateva ore in care a stat MAMA la mine e greu de descris in cuvinte. Ordine, curatenie cum nu pot sa fac eu in 10 zile. Asa patiti si voi?”, a scris Ristei pe rețeaua de socializare, spre amuzamentul fanilor săi.

Nu uita – din 17 septembrie, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4 ‪#‎xFactor5 #xFactorRo.

NU rata marea premieră ‪#‎XFactor5 JOI, 17 septembrie, de la 20:30, la Antena 1!

Ștefan Bănică Jr. este în doliu: "E un moment greu, foarte dureros pentru mine"... Florin Ristei a răspuns la întrebarea care s-a aflat pe buzele tuturor: „Da, este iubita mea”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x