Antena Căutare

Grupul Super 4, moment incredibil în fața juriului X Factor. Interpretarea napoletanilor a fost aplaudată la scenă deschisă

Grupul Super 4 a venit tocmai din Napoli pentru a îi impresiona pe jurații X Factor. Întrebați înainte de a urca pe scenă câți DA speră să primească după prestația lor muzicală, cei patru membrii au recunoscut că aspiră la patru. 

Galerie
X Factor - Sezonul 9: Super 4 - Un'Emozione Da Poco

Napoletanii au urcat pe scenă plini de curaj și dornici să le ofere tuturor un spectacol de zile mari. Aceștia le-au povestit membrilor juriului X Factor că au stabilit numele grupului lor chiar în ziua în care au venit la X Factor și au fost inspirați de celebrul cvartet italian din care a făcut parte și Jimmy Fontana.

Joviali și cu zâmbetul pe buze, concurenții s-au remarcat prin atitudinea lor pozitivă. Florin Ristei chiar, mentorul care se ocupă de categoria Grupuri în sezonul 9 X Factor, le-a simțit potențialul și și-a manifestat imediat dorința de a câștiga competiția de anul acesta: "Vă ascult cu maxim interes!", a spus membrul juriului înainte ca Super Four să își înceapă reprezentația.

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Cei patru membrii ai grupului au ales să își demonstreze talentul pe acordurile celebrei piese "Un'Emozione Da Poco". Încă din primele secunde ale prestației lor, Florin Ristei nu și-a putut stăpâni entuziasmul.

Reacțiile celor patru jurați au fost pe măsura momentului pe care cei de la Super 4 l-au pus în scenă. La final, concurenții au fost aplaudați la scenă deschisă: "Echipa e de un milion de ori mai puternică decât un individ singur. Putem câștiga împreună anul acesta X Factor!", a spus Florin Ristei după ce grupul și-a încheiat momentul.

După aplauzele la scenă deschisă și numeroasele complimente, Super 4 a primit 4 X DA și merge direct în Bootcamp.

Extrem de încântat de spectacolul de care s-a bucurat, Ștefan Bănică i-a rugat pe concurenți să mai interpreteze o melodie. De data aceasta, italienii au mizat pe melodia "Caruso", iar prestația lor a fost pur și simplu incredibilă.

Delia a fost și ea impresionată profund de interpretarea celor patru napoletani. Spre finalul interpretării, membra juriului X Factor nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. În culise, Răzvan a trăit și el intens momentul celor de la Super Four, pielea de găină fiind reacția firească în fața unei asemenea prestații.

"Eu nu mă așteptam să plâng la masă!", a spus Delia. "Nu prea plâng așa în public! Nu îmi place, dar nu am putut să mă abțin!", a mai completat artista.

VIDEO - piesa Caruso

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

Angelo Iancu e posesorul unui timbru baritonal de excepție. Cum a impresionat pe scena X Factor... X Factor, lider de audiență! Florin Ristei se simte de neoprit: „V-am zis că o să câștig X Factor anul acesta?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x