Antena Căutare

Horia Brenciu este adevăratul Carla's Dreams: „Bunî, va fi o siarî spectaculoasî, plinî di eroini”. Cu mască și hanorac, în dulcili grai moldovinesc, juratul X Factor a indus pe toată lumea în eroare

Hiturile au răsunat, pe scena X Factor, în cea de-a doua Gală Live.  Așa cum era de așteptat, a fost o seminfinală cu multă muzică bună şi apariții spectaculoase.

Hiturile au răsunat, pe scena X Factor, în cea de-a doua Gală Live. Așa cum era de așteptat, a fost o seminfinală cu multă muzică bună şi apariții spectaculoase. Iar dintre acestea, cu siguranță cea mai neașteptată a fost a juratului Horia Brenciu.

Chiar înainte de a începe gala, „Brenciu cel pus pe șotii” a făcut un LIVe pentru Observatorul de la ora 19.00. A intrat în direct direct din platoul „X Factor” și a vorbit în dulcele grai moldovenesc cu frumoasa Andreea Berecleanu, prezentatoarea jurnalului.

Cu hanorac și mască pe față, Brenciu a fost un adevărat Carla's Dreams! „Bunî, va fi o siarî spectaculoasî, plinî di eroini”, a spus juratul, imitându-l perfect pe artistul de peste Prut. În plus, a întrebat-o pe Andreea de ce nu l-a invitat la nuntă.

A fost o seară plină de emoții, suspans, rezultate neaşteptate şi interpretări live dintre cele mai bune, asta a adus cea de-a doua Gală LIVE a show-ului X Factor vinerea aceasta la Antena 1.

Ați urmărit-o? În plus, ce părere aveți de Brenciu, i-a ieșit rolul? Ce să-l fi deconspirat, oare?

Vă reamintim că la finalul ediţiei s-au ales şi cei patru finalişti care săptămâna viitoare vor lupta pentru titlul cel mare şi premiul în valoare de 100.000 de euro, în finala X Factor care se va difuza pe 23 decembrie de la 20.30: este vorba de Olga Verbiţchi, Raul Eregep, Alex Mladin şi Marcel Roşca.

S-au ales finaliştii acestui sezon X Factor: Olga, Alex, Raul şi Marcel vor lupta pentru 100.000 de euro... Ei sunt cei doi câștigători ai telefoanelor iPhone 7 din cadrul galei 2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x