Antena Căutare

Joi, 11 aprilie, Ioana Anuta canta impreuna cu Vunk, in Hard Rock Cafe!

Ioana Anuta va invita joi, 11 aprilie 2013, in Hard Rock Cafe, la un concert extraordinar cu trupa VUNK! Finalista X Factor va canta alaturi de baieti.

Joi, 11 aprilie 2013, Ioana Anuta va asteapta alaturi de trupa VUNK in Hard Rock Cafe, la un concert de zile mari!

Artista a postat o fotografie de la repetitiile cu baietii, pe pagina sa de Facebook, insotita de urmatorul mesaj: "Tocmai am terminat repetitiile cu baietii de la Vunk ♥ va asteptam joi seara in Hard Rock Cafe".

Cornel si trupa sa revin la Hard Rock Café pentru inca un concert memorabil unde veti putea asculta piesele care i-au facut celebri!

Dupa aproape 15 ani de activitate, in 2009, Vunk se reinventeaza si revine in prim-planul scenei muzicale. Primul single a fost `La orice ora`, urmat de `Dau alarma`, `Prima noapte`, `Artificii pe tavan` si `Lacrimi de coniac`. In februarie 2010, Vunk a lansat albumul `Ca pe vremuri`, iar la finalul anului a lansat campania `Vreau o tara ca afara`.

In 2011, Vunk a castigat toate premiile posibile: Cea mai buna trupa pop-rock, Cel mai bun album pop-rock, Premiul de excelenta, Cel mai bun rock si Cea mai buna interpretare.

Bilete la concertul VUNK:

- Cu 50 de lei acces normal cu loc la masa si 70 de lei VIP (cu loc in fata scenei) - EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro

- Cu 60 de lei respectiv 80 de lei VIP la Hard Rock Cafe (din ianuarie 2013) cu sau la intrare in ziua concertului

Da, online este mai ieftin si in plus, aveti automat locuri rezervate doar alaturi de un bilet cumparat online de pe www.iabilet.ro !

Selectezi cate bilete doresti, platesti online cu cardul sau cu Paypal si primesti biletele pe mail. Le poti printa si veni cu ele in ziua concertului la intrare sau, de ce nu, poti veni direct cu Smartphone-ul !

Organizatorul ofera sase bilete din categoria ACCES GENERAL persoanelor cu dizabilitati. Detalii, pe bestmusic.ro si sprintmedia.ro.

Concertul Vunk poate fi o buna ocazie de incalzire pentru lansarea noului album Zdob si Zdub de pe 12 aprilie, tot in Hard Rock Cafe !

Pe Ioana Anuta o puteti vedea si la Antena 1, in fiecare sambata seara, de la ora 20:30, la trasnforming show-ul "Te cunosc de undeva"!

VIDEO INEDIT! Ultimele ganduri ale finalistilor X Factor inainte de a parasi concursul... Concert extraordinar Ioan Man, Tudor Todut & Natalia Selegean, pe 21 aprilie, in Cluj!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x