Antena Căutare

Jurații X Factor au primit grupele și au ales cine face parte din ele

Seara de vineri a adus ultima ediție de audiții cu juriului la X Factor. Ultimii concurenți examinați și-au etalat numerele, unii au plecat acasă fericiți, cu trei DA, alții au picat examenul scenei.

Seara de vineri a adus ultima ediție de audiții cu juriului la X Factor. Ultimii concurenți examinați și-au etalat numerele, unii au plecat acasă fericiți, cu trei DA, alții au picat examenul scenei.

De-a lungul sezonului, peste 140 de concurenți au luat trei DA la audiții, însă locurile din Bootcamp sunt limitate. Așa se face că dintre aceștia, numai 42 merg mai departe, câte 14 pentru fiecare categorie. Tot aseară la Antena 1 jurații au devenit mentori și au aflat și ce grupă revine fiecăruia în acest sezon. Ștefan Bănică se va ocupa anul acesta de pregătirea celor sub 20 de ani, Delia îi va coordona și sfătui pe cei care au peste 20 de ani, în vreme ce grupele vor merge de data aceasta la Horia Brenciu.

Printre ultimii concurenți care s-au prezentat la audiții X Factor, vineri seara a atras atenția un tânăr care, pe lângă talent, a impresionat și cu povestea sa. E pe jumătate român, pe jumătate libanez, trăiește în Suedia și are o poveste de viață impresionantă. Dumitru Charbel e un puști de 18 ani, un luptător care a învins atunci când era mic o boală cruntă: leucemia. Acum e bine și, după cum a spus la X Factor, vrea să cânte și să transmită un mesaj cu ajutorul muzicii. Însoțit de mama sa, cea care l-a înscris la X Factor fără ca el să știe, pentru că „e român și merită să participe la un show românesc”, Dumitru a povestit în fața celor trei jurați că vrea să facă muzică, dar și medicină. Merge la o școală de muzică, dar în același timp ar vrea să își folosească experiența dură prin care a trecut când era un copil pentru a-i ajuta pe alții. „Am trecut prin niște lucruri… și am văzut… Simt că vreau să ajut alți oameni, alți copii prin medicină”, a spus acesta pe scena X Factor. Dumitru trăiește împreună cu mama sa în Suedia, dar spune că simte că o parte din el e românească. Vorbește limba română, cu un ușor accent, pentru că mama sa a ținut să știe limba patriei sale.

Tot aseară, trei DA au primit și Afina Madoian, o mai veche cunoștință a show-ului, cea care anul trecut a pierdut în fața lui Cocoon și a ratat astfel galele live, fiind decisă acum să meargă în finală, dar și Diana Brescan, și ea fostă concurentă, Elisabeta Pricop, care a impresionat prin vocea ei aparte, Vlad Cearac sau Banca Kadar. Daniela Stoica, o elevă la Arte, care provine dintr-o familie de muzicieni, a făcut-o pe Delia să exclame că ea reprezintă o întâlnire între Mariah Carey și Andra. Trei fete cochete au explicat ce înseamnă să fii Divas și au cântat așa cum își doreau jurații să audă, în vreme ce basarabenii de la Nobil au dat măsura eleganței și a profesionalismului pe scenă. Și Anne Marie Ionescu, cea despre care Horia Brenciu a spus că seamănă perfect cu Anda Adam, a plecat cu trei DA, bucuroasă că interpretarea sa a fost apreciată la X Factor.

Săptămâna viitoare show-ul de la Antena 1 deschide etapa de Bootcamp, in care fiecare jurat devine mentor, își ia în primire grupa și începe marea pregătire pentru galele live și finală.

Momentul decisiv a venit! Cei trei juraţi, discuţie aprinsă din cauza concurenţilor care merită să meargă mai departe la... Ştefan Bănică, anunţ important pentru fanii de pe Facebook: "Mulţumesc tuturor celor care au venit la concertele no...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x