Antena Căutare

Juratul Dan Bittman isi antreneaza baiatul pentru X Factor

Patrick, mezinul familiei Bittman, este hotarat sa participe la X Factor. Desi limita de varsta pentru noul sezon a fost coborata la 14 ani, Patrick tot nu s-ar califica, asa ca s-a gandit sa isi induioseze tatal, poate-poate prinde un loc in show.

Aflat la filmarile pentru cel de-al treilea sezon X Factor, Dan Bittman a avut parte de o surpriza de zile mari. Patrick, baietelul sau in varsta de doar 9 ani, si-a facut aparitia, tinand in mana un ziar: „Tati, scrie si in ziar ca de anul asta la X Factor au voie de la 14 ani!”. „Da, Patrick, dar tu ai 9 ani!” a exclamat juratul X Factor.

Emotionat, Dan a revenit: „Mai Patrick, tu esti sigur ca vrei la X Factor?”. „Hotarat , hotarat!” a strigat pustiul, pe care imediat Bittman l-a pus la treaba, cu o serie de vocalize. Spre final, ca sa linisteasca apele, Bittman i-a spus fiului sau ca trebuie sa mai repete putin.

Intregul moment va putea fi urmarit duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, in noul sezon X Factor.

La 13 ani, a obtinut "cel mai usor DA" de la Simon Cowell si 4 milioane de fani pe YouTube!... Dan Bittman, despre concurentii de la X Factor: "Copiii de 14 ani sunt lipsiti de inhibitii si extraordinar de tale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x