Antena Căutare

Juriul i-a mai supus unei provocari inainte sa le zica DA! Vezi trei concurenti incercati din greu!

Lorena Lalu, 16 ani, a venit pregatita cu o piesa grea dar care nu a impresionat juriul deloc: Rehab, a regretatei Amy Winehouse. Dan Bittman a avut prezenta de spirit si i-a cerut sa mai cante ceva. Blondina cu coafura de geisha a reactionat imediat si a ales “Mai frumoasa” de Laura Stoica. Melodia romaneasca i-a castigat 3 de DA.

Galerie
Despre Paul Cristian: "Nu poti sa vii aici ca un peste sabie si sa te comporti ca o piftie"

Paul Cristian, 31 de ani, a venit increzator pe scena, cu un look rock, completat cu cercei in urechi. Tipul a atras imediat atentia Deliei dar si a baietilor, care s-au asteptat la un spectacol furios din partea lui. In schimb, concurentul a ales “With or Without You” de la U2. Cheloo l-a taxat imediat, afirmand cu ironie: “Excelenta tehnica vocala, imi place atitudinea. Votul meu este NU, nu poti sa vii aici ca un peste sabie si sa te comporti ca o piftie!”. Bittman, in schimb, a fost mai indulgent, desi l-a avertizat ca se asteapta la o schimbare de repertoriu in bootcamp.

Ultima concurenta, Elena, 18 ani, a cucerit toti membrii juriului cu melodia lui Alicia Keys, “No one”. Dupa ce Bittman i-a cerut sa cante refrenul a capella, toti trei s-au convins ca fata are factorul X si merita sa mearga mai departe.

Dansuri fara inhibitii, clipe romantice si momente amuzante in camera de machiaj... Cheloo: "Nu menajez pe nimeni si spun exact ce gandesc"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x