Antena Căutare

KFC & X Factor de la Antena 1, colaborare #pebune între două branduri puternice

KFC și X Factor fac echipă #pebune în fiecare zi din săptămână, dar în fiecare vineri îți fac seara mai frumoasă. Ai un show muzical autentic, X Factor, și X Bucket, produsul dedicat care a apărut firesc, în urma colaborării dintre branduri.

KFC & X Factor de la Antena 1, colaborare #pebune între două branduri puternice
KFC & X Factor de la Antena 1, colaborare #pebune între două branduri puternice

Încă o săptămână a trecut și tot ce vrei în această seară de vineri este să îți tragi puțin sufletul, te așezi pe canapea, te uiți la X Factor și mănânci ceva bun. E momentul mult așteptat, nimeni și nimic nu te poate opri. Intri pe delivery.kfc.ro, introduci strada și numărul locuinței unde vrei să îți fie adus produsul și tot acolo găsești toate detaliile despre cum se va desfășura comanda. Super simplu.

Citește și: X Factor & KFC – două filosofii de brand #pebune

Pentru că e vineri seara, ora 20:30, X Factor, știi exact ce vrei să îți comanzi: X Bucket cu 10 Fillet Bites, 10 Hot Wings și 2 copane Kentucky, numai și numai pentru tine.

Între timp, concurenții X Factor încep să cânte #pebune cu toată emoția. Jurații - Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei - le pun în balanță momentul de pe scenă, minutele se scurg fără să îți dai seama și iată că sosește la tine și comanda de la KFC. Salvat de interfon, despachetezi grăbit X Bucket-ul, în timp ce mirosul de pui delicios învăluie încăperea.

X Factor & KFC – două filosofii de brand #pebune

Cu X Factor și KFC, tot ce vezi și simți e pe #pebune. Sunt două branduri care au decis să colaboreze datorită lucrurilor pe care le au în comun: atât la KFC, cât și la X Factor, tot ce vezi și simți e autentic, de la pui proaspăt, gătit în restaurantele KFC, până la emoțiile concurenților și juraților aflați în platoul X Factor.

În fiecare vineri seară, comandă X Bucket de la KFC în timp ce urmărești show-ul tău preferat, X Factor, la ora 20:30.

The Jazzy Jo Experience intră în competiția X Factor azi, de la 20:30, la Antena 1. "Îmi era dor de aceste emoții&q... X Factor 2021, 29 octombrie. Max Corfini a umplut platoul cu energia sa! Cu piesa "On Broadway" a dat jurații ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x