Antena Căutare

Leonte: "La Bootcamp este iadul pe pamant!"

Cand isi aduce aminte de aceasta etapa, pe Andrei Leonte, castigatorul de anul trecut, il trec naduselile

Leonte: "La Bootcamp este iadul pe pamant!"
Cand isi aduce aminte de Bootcamp, pe Andrei il trec naduselile...

Unul dintre cele mai tensionate momente de la X Factor este etapa numita tabara de pregatire, miza fiind foarte mare. Din 196 de concurenţi vor ramane doar 24 care vor avea sansa sa fie urmatorul X Factor al Romaniei si sa castige si marele premiu in valoare de 200.000 de euro.

Andrei Leonte, castigatorul primului sezon X Factor inca are un nod in gat cand isi aminteste de tabara de pregatire: ”Anul trecut a fost iadul pe pamant. A fost cea mai grea etapa. Din zeci si zeci de concurenţi trebuia sa ramanem doar 24. Aveam un program plin cu repetiţii, plus ca emoţiile erau maxime. Era pentru prima oara cand eram toţi concurenţii la un loc si mi-am putut da seama ca…avea sa fie foarte greu. Nu stiam daca voi supravieţui macelului...atunci mi-a fost tare frica. Acum imi aduc aminte cu drag insa. Le ţin pumnii tuturor concurenţilor de acum. Trebuie sa creada in ei”, a declarat Andrei Leonte.

Domnii prefera blondele. Din 1953. X Factor prefera...blonzii?... Juratii au executat concurentii! A lesinat! Salvareeeea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x