Antena Căutare

Mădălina Lefter stă bine la pozat! Nu mai vorbim de cântat... Cu ce mari vedete s-a întâlnit puștoaica de-a lungul timpului

Tânăra-fenomen care a făcut senzaţie la X Factor, atât la audiţii, cât şi în bootcamp, se poate declara fericită. De la Bittman deţine biletul către galele live, iar de la câştigătorul sezonului trecut, Tudor Turcu, are o amintire de neuitat. Şi asta nu e tot...

Tânăra-fenomen care a făcut senzaţie la X Factor, atât la audiţii, cât şi în bootcamp, se poate declara fericită. De la Bittman deţine biletul către galele live, iar de la câştigătorul sezonului trecut, Tudor Turcu, are o amintire de neuitat. Şi asta nu e tot...

Toată lumea ştie că Mădălina Lefter a atins performanţe greu de imaginat. Participarea la cel mai popular concurs muzical din Italia, "Ti lascio una canzone", a adus-o faţă în faţă cu unele dintre cele mai importante vedete ale lumii. Pe lângă faptul că a cunoscut-o pe Antonella Clerici, o prezentatoare italiană de marcă, românca noastră s-a bucurat de duete cu Olivia Newton-John, Anastacia şi a avut şansa extraordinară de a cânta cu legendara trupă suedeză ABBA.

Călătoria ieşencei printre stelele muzicii a continuat cu artiştii italieni Marco Vito, Loredana Berte, Massimo Ranieri (cântăreţ şi actor), Ivana Spagna, Alessandra Amoroso. De asemenea, a intepretat celebra piesă "Caruso", împreună cu însuşi compozitorul melodiei, italianul Lucio Dalla. "Caruso" s-a dovedit a fi o capodoperă muzicală, fiind "curtată" de artişti de excepţie precum Luciano Pavarotti, Lara Fabian, Andrea Bocelli, Julio Iglesias. Muzicianul şi actorul Lucio Dalla s-a stins din viaţă anul trecut, după ce a suferit un infarct.

Părăsim Italia şi trecem puţin prin Statele Unite şi Marea Britanie. Pe unde a fost şi Mădălina. La nivel sonor. Talentata puştoaică şi-a mai pus în valoare calităţile vocale pe aceeaşi scenă cu Amii Stewart, o artistă completă. Americanca este actriţă, dansatoare şi cântăreaţă, devenind faimoasă datorită single-ului “Knock on wood”.

 "Smokie" și “Johan Strauss Ansamble”, cele mai mari realizări

Anul 2008 a fost unul prolific pentru Mădălina, care consideră următoarele două evenimente ca fiind cele mai importante realizări din cariera sa. Acum cinci ani a cântat în deschiderea formaţiei britanice "Smokie", trupă activă de 45 de ani în industria muzicală, şi a colindat alături de orchestra din Viena “Johan Strauss Ansamble”, în cadrul concertului “Magic Viena”.

Şi încă n-am terminat... Ne mutăm pe plaiurile mioritice, unde descoperim şi alte colaborări muzicale impresionante. Puştoaica a mai cântat cu Mihai Trăistariu şi Ştefan Bănică Jr., iar Mihai Bendeac s-a bucurat de vocea Mădălinei, în cadrul emisiunii "În puii mei", difuzată pe canalul Antena 1, în 2011.

"Cel mai mult în activitatea mea muzicală mă bucură faptul că am reuşit să-mi fac mulţi prieteni din toate colţurile ţării (precum şi din străinătate ) cu care corespondez şi sunt nerăbdătoare să mă întâlnesc din nou cu ei la diferite activităţi muzicale", spune Mădălina Lefter, pe blog-ul ei personal.

Super interviu Mihaela Rădulescu – Dani Oţil. Mihaela: “E aşa de romantic câteodată Dani…nici nu ştiţi cum e!”... Jurata X Factor, Delia, este mentor şi în viaţa de zi cu zi...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x