Antena Căutare

„M-am născut pe muzica lui Bănică!” Alexandra Tănăsoiu l-a făcut pe jurat să se ridice în picioare!

Alexandrei Tănăsoiu i-a fost menit să vină la X Factor. Concurenta de 15 ani s-a NĂSCUT pe... muzica juratului Ștefan Bănică!

Alexandrei Tănăsoiu i-a fost menit să vină la X Factor. Concurenta de 15 ani s-a NĂSCUT pe... muzica juratului Ștefan Bănică!

Da, ați auzit bine. În momentul nașterii ei, la Polizu, Ștefan Bănică susținea un concert. Mama ei, cea mai bună prietenă și susținătoare înfocată, a adus-o pe lume pe Alexandra pe muzica juratului. Acum, la 15 ani, Alexandra a vrut să descopere dacă are un har muzical.

Pe scena X Factor, fata cu părul de foc a debutat cu o melodie care a făcut istorie la Eurovision - „Rise like a Phoenix”, a lui Conchita Wurst, câștigătoarea concursului în 2014.

Primele acorduri i-au ținut pe jurați cu privirile fixate asupra ei, dar abia la refren fata a prins curaj să vină în fața lui Bănică și să-i dedice audiția lui. Emoționat, juratul s-a ridicat în picioare ascultând piesa interpretată cu succes... și multe emoții.

„Bravo! E important să te naști pe muzica lui Bănică, să te căsătorești pe muzica lui Brenciu și să faci copii pe muzica Deliei”, a exclamat entuziasmat Horia Brenciu. Paradoxal, Ștefan Bănică a fost mult mai precaut în jurizare: „Cred că ai resurse, doar că încă nu știi pe ce butoane să apeși. Răspunsul este NU - pentru astăzi”.

Totuși, pe Alexandra o s-o mai vedem în competiție - a primit 2 DA de la Delia și Brenciu!

Horia Brenciu, definiţia pentru "spectacol"! Uite ce năzbâtii face în spatele scenei X Factor... O poză cât o mie de cuvinte! Delia și Ștefan Bănică, moment tandru la X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x