Antena Căutare

Mihaela i-a rupt rochia. "Vreau să văd si eu un crac!"

Eliza Bunu şi Rareş Raicu s-au lipit pe parcurs. Ca trupă, pentru că fiecare are relaţia lui. Mihaela a vrut-o mai sexi, aşa că a rezolvat-o cu o foarfecă

Un rapper şi o fată. A treia trupă de acest gen. Eliza şi Rareş au arătat, însă, că se înţeleg. Mihaela l-a întrebat dacă ştie că are o parteneră frumoasă. Doar pe scenă, pentru că în viaţa de zi cu zi fiecare îşi vede de ale lui. "SPIN" şi "NIMENI PE DRUM" a sunat ca la carte. Răduleasca a şi spus, la un moment dat: "Cam bine!" N-a fost, însă, de acord, cu rochia Elizei, cam de babă. I-a zis direct: "Vreu şi eu să văd un crac, un decolteu!" A luat o foarfecă şi a rezolvat cazul, pe cusătură.

Cheloo iar i-a făcut la foc mic. "Sunt pregătit să renunţ la tine - i-a zis lui Rareş. "Eliza merge mai departe, cu alt băiat, din altă trupă!" Asta e! S-au ridicat, apoi...Apoi... "Voi mergeţi în gale!" "Tu vorbeşti serios?". Da, normal că vorbea serios, nu-l ştiţi pe Cheloo. Pupături, îmbrăţişări, etc. A, şi un "Să-i spui lui Cheloo că-l iubesc!", venit, prin telefon, de la mama Elizei.

Cea mai tare viaţă e aia de Cămin. Căminul 16... Florena cântă "Stay" mai bine ca originalul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x