Antena Căutare

Nati Selegean, în continuă transformare! Și-a schimbat look-ul pentru primul său videoclip

Finalistă în al doilea sezon X Factor, Natalia Selegean i-a impresionat pe români cu forța vocii sale. Prima oară când a apărut pe scenă, Natalia Selegean i-a dat o lecție de autoapărare juratului Cheloo. De atunci, Nati a făcut show în fiecare etapă a concursului, ajungând până în gală

Finalistă în al doilea sezon X Factor, Natalia Selegean i-a impresionat pe români cu forța vocii sale. Prima oară când a apărut pe scenă, Natalia Selegean i-a dat o lecție de autoapărare juratului Cheloo. De atunci, Nati a făcut show în fiecare etapă a concursului, ajungând până în gală.

Acum, Nati se pregătește de lansarea primului său single și, de asemenea, de lansarea primului videoclip. Alături de echipa ei, orădeanca și-a creat un super look, deși menține tăcerea asupra piesei.

”Tot ce pot declara acum este că am terminat filmările pentru clip și, în curând, veți putea asculta noul meu single. Este o piesă pe care am făcut-o în colaborare cu Deepside Deejays și sunt convinsă că o să vă placă. Și da, noul meu look are legătură cu lansarea ce va avea loc foarte, foarte curând”, a declarat Natalia Selegean.

Single-ul va fi lansat în luna decembrie; în paralel, Nati continuă cariera de polițistă în Oradea.

 

Ioana Anuța (re)trăiește emoțiile X Factor... La ”Neatza” e nebunieee! Anastasia, fostă concurentă ”X Factor”, a cântat noul său single!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x