Antena Căutare

Nebunie la X Factor: Pantofii in aer, toata lumea!

Putina nebunie nu strica niciodata, ba chiar poate fi un criteriu eliminator la X Factor.Iata o actrita zurlie, dezinhibata si draguta foc, cu tenul de portelan: Ioana Maria Rapciuc. Are 20 de ani, este din Oradea si lumina ochilor ei sunt… bunicii.

Galerie
Ioana arunca cu pantofii in aer si juratii se iau dupa ea

Iata o actrita zurlie, dezinhibata si draguta foc, cu tenul de portelan: Ioana Maria Rapciuc. Are 20 de ani, este din Oradea si lumina ochilor ei sunt… bunicii.

In rochita pana la genunchi si cu parul strans in coada pare o scolarita cuminte. Pare… pentru ca aparentele insala. Intra pe scena cu entuziasm, parca ar incepe o cursa de Formula 1. Se uita atent spre juriu, dar simti ca ii ard mainile pe microfon. Vrea sa cante. Ce? “Crazy” a lui Gnarls Barkley.

Inainte de asta, trebuie sa scape de recuzita. Mai exact, isi scoate pantofii si ii arunca cat colo, sub privirea interzisa a juratului Bittman.

“Daca e nebunie, sa fie pentru toata lumea!”, parca isi spune Delia. Cum incepe auditia, jurata X Factor isi scoate si ea pantofii cu toc si ii asaza cu mandrie pe masa. Dan Bittman ia si el parte la joc – isi arunca perechea de pantofi cat colo pe scena si ramane in sosete. Publicul rade, se scoala in picioare si fredoneaza versurile cu Ioana.

“Au!”, tipa concurenta, cuprinsa de febra muzicii. Oare ce o sa mai faca acum? E simplu, se indreapta spre Cheloo: “Who do you, who do you, who do you think you areeee?”

Melodia ajunge la sfarsit si Ioana isi reia locul pe X. Teribilism, un copil nervos si descult – cam asta ii inspira concurenta lui Cheloo. Bittman o vede in alta lumina: “Are picioare frumoase, zambet frumos. Te ajuta actoria, nu ai avut deloc emotii. DA!”. In lipsa muzicii, Ana zambeste dulce. Lui Cheloo ii promite un autograf pe chelie, pe Dan l-a castigat déjà cu indrazneala ei iar votul Deliei a fost asigurat de la primele acorduri.

3 DA! Cine a zis ca actritele nu pot canta?!

Un cantaret cu factorul X: Robbie Williams incinge atmosfera la X Factor Italia... ULTIMELE auditii, astazi, de la 20:30: Alin Rusu, varianta feminina, Ricky Martin cu alura de rocker si barbatul care sf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x