Antena Căutare

O fostă concurentă de la ”X Factor” va participa la Eurovision 2017. S-a clasat pe primul loc, în urma voturilor exprimate de telespectactori

Lucie Jones, fostă participantă la ediţia britanică a emisiunii ”X Factor”, a fost desemnată să reprezinte Marea Britanie la ediţia 2017 a concursului muzical Eurovision, în urma voturilor exprimate de telespectatorii din această ţară, informează site-ul revistei New Musical Express.

Lucie Jones, fostă participantă la ediţia britanică a emisiunii ”X Factor”, a fost desemnată să reprezinte Marea Britanie la ediţia 2017 a concursului muzical Eurovision, în urma voturilor exprimate de telespectatorii din această ţară, informează site-ul revistei New Musical Express.

Concursul Eurovision 2017 va avea loc la Kiev, în Ucraina. Lucie Jones s-a clasat pe primul loc în urma voturilor exprimate de telespectactorii britanici care au vizionat sâmbătă seară emisiunea ”Eurovision: You Decide”, transmisă de postul BBC Two.

Potrivit The Independent, Lucie Jones va interpreta piesa ”Never Give Up On You”, ce a fost compusă de Emmelie de Forest, câştigătoarea concursului Eurovision din 2013 cu cântecul ”Only Teardrops”.

În selecţia naţională britanică, pe locul al doilea s-a clasat un alt fost concurent de la ”X Factor”, Danyl Johnson. Anul trecut, Marea Britanie a fost reprezentată de grupul Joe and Jake, cu piesa ”You’re Not Alone”. Duoul britanic a terminat concursul pe locul al 24-lea - din 26 de participanţi - cu un total de 62 de puncte.

Concursul Eurovision 2016 a fost câştigat de Jamala, reprezentanta Ucrainei, cu piesa ”1944”, care a obţinut 534 de puncte. Marea Britanie a câştigat ultima dată concursul Eurovision în anul 1997, prin intermediul grupului Katrina & The Waves, care a interpretat piesa ”Love Shine A Light”. De-a lungul anilor, Marea Britanie a câştigat acest concurs muzical de alte patru ori.

Lucie Jones a participat la emisiunea ”X Factor” în 2009 şi a încheiat acel concurs, difuzat de postul ITV, pe locul al optulea. Competiţia din 2009 a fost câştigată de Joe McElderry.

În România, Luminiţa Anghel, Ovi Jacobsen, Paula Seling, Adrian Romcescu şi Andrei Tudor sunt cei cinci juraţi ai selecţiei naţionale din România pentru participarea la competiţia muzicală Eurovision 2017, care vor avea sarcina de a alege semifinaliştii şi finaliştii.

Sursa foto: Hepta

Olga Verbițchi, mărturisiri emoționante despre omul căruia îi datorează succesul: "Carla's Dreams m-a învățat că da... Emilian Nechifor nu pierde timpul! Fostul concurent de la "X Factor" continuă să-și încânte fanii. Piesa "...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x