Antena Căutare

O voce divina la auditiile X Factor! Cheloo s-a inchinat de uimire!

Un concurent aflat pe scena X Factor Cluj Napoca ne-a dat o lectie memorabila: niciodata sa nu judeci o persoana dupa aparente. Ceea ce este foarte dificil, intr-un concurs in care ai doar cateva minute pentru a impresiona un juriu exigent. A intrat pe scena aratand ca un tanar normal, putin emotional, insa foarte sigur ca o sa dea gata juriul.

"Nu am inteles la inceput de unde atata siguranta pe tine. Acum, ascultandu-te, mi-am primit raspunsul", a spus Delia, dupa ce l-a auzit cantand.

Articolul continuă după reclamă

Ce ar fi putut sa cante el la prima vedere? Poate Frank Sinatra, poate Michael Jackson sau, de ce nu, "Vara nu dorm". Insa nici vorba de asa ceva. Talentul sau este desprins dintr-o alta lume. O voce divina, un talent remarcabil, care i-a uimit pe toti cei prezenti.

"X Factor are nevoie de tine", a spus Bittman increzator. Astfel, solistul trupei Holograf si Delia s-au ridicat in picioare in semn de respect. Cand concurentul a iesit de pe scena, Cheloo s-a inchinat de doua ori in semn de uimire.

Vrei sa afli despre ce concurent este vorba? Atunci nu rata galele X Factor, care vor debuta la finalul lunii septembrie!

Cadou inedit pentru Razvan si Dani! Parintii unui concurent le-au adus un curcan prajit, cartofi natur si legume la grat... Delia, curtata inainte de nunta. Un spectator la auditiile X Factor i-a dedicat o poezie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x