Antena Căutare

Parcă au descoperit elixirul tinereţii! Brunetele din trupa “Twins” au ridicat publicul în picioare: "Sunaţi foarte bine împreună"

Şi-au făcut cruce înainte de a intra pe scenă şi l-au rugat pe bunicul lor, părintele Galeriu, să le ajute de Sus. Şi au avut noroc! Gemenele din trupa “Twins” l-au convins pe Horia Brenciu că merită un scaun.

Şi-au făcut cruce înainte de a intra pe scenă şi l-au rugat pe bunicul lor, părintele Galeriu, să le ajute de Sus. Şi au avut noroc! Gemenele din trupa “Twins” l-au convins pe Horia Brenciu că merită un scaun.

Sunt două, sunt pline de energie şi vor să arate că talentul nu ţine cont de vârstă. Deşi au bifat 43 de primăveri în calendarul vieţii, Ruxandra şi Beatrice se mândresc cu faptul că arată de 20 de ani şi ştiu foarte bine să scoată în evidenţă acest lucru.

Ruxy şi Betty ne-au povestit că au crescut pe scenă, având o experienţă impresionantă în spate, iar muzica înseamnă totul pentru ele. De ce au venit la X Factor? Să arate că pot mai mult! Primul pas a fost făcut la audiţii, când au cântat piesa "Shake It Off", a lui Taylor Swift.

Deşi au mai fost în lumina reflectoarelor, gemenele au mari emoţii înainte de a ajunge în faţa juraţilor, în etapa Scaunelor. Se vede din prima secundă că una are mai multă încredere în ea, iar cealaltă ezită. Înghit în sec, inspiră adânc şi dau drumul la spectacol.

De această dată, Ruxy şi Betty au ales să ne ducă în anii ’20 cu un colaj al grupului “The Andrews Sisters”. Costumaţie potrivită, atitudine şi o coregrafie pe măsură!

“Sunaţi foarte bine împreună şi sunteţi închegate ca şi grup, le spune Delia. Bun, hai că e bine! Dar ce părere are Horia Brenciu despre prestaţia lor? “Ca să nu lungesc momentul, vă vreau în echipa mea”, recunoaşte juratul.

Pentru că toate scaunele sunt ocupate deja, Brenciu decide ca trupa “Hello” să plece acasă şi să elibereze locul pentru brunetele de la ”Twins”.

„Voi aveți energie, iar rock-ul înseamnă ENERGIE!” Tea Rock a primit un scaun „grazie” lui „Brenciulino”... B52, așa începe numărul succesului! Vlad, Andra, Tudor și sceneta lor muzicală merg mai departe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x