Antena Căutare

Poveste de mai...cu mana in sold

In 1990, trei sferturi din populatia feminina a Romaniei era indragostita de Stefan Banica Jr. Dar oare succesul e molipsitor?

Galerie
Zambet, atitudine, poveste fara sfarsit...

In 1990, trei sferturi din populatia feminina a Romaniei era indragostita de Stefan Banica Jr. Dar oare succesul e molipsitor?

Wow, ce de lume pe aici!

Cristi Matei. Viitor inginer. Studiaza Constructiile la Iasi. Ii place muzica lenta, romaneasca. Cum ar fi Holograf.

Si e uimit de cat de mare ii pare scena. Atat de uimit incat il bulverseaza pe juratul Cheloo care ramane usor in stop-cadru in momentul in care domn' inginer intra.

"Poti sa faci asa, o tura, ca sa te obisnuiesti", nu rateaza ocazia juratul Bittman. Cum Cristi nu rateaza ocazia de a-i complimenta coditele juratei Delia: "Delia e o draguta de cand e ea". S-au auzit si complimente mai ferchezuite, dar intentia conteaza.

Poveste de mai cu mana in sold

Ataca molcom si incert "Poveste de mai" a lui Stefan Banica Jr. Nu e de mirare ca juratii nu il pot lua in serios. Juratului Bittman ii lipseste miscarea scenica si energia melodiei originale, Delia vrea sa fie romantica si se apleaca agale pe umarul lui Cheloo. Care, desigur, nu poate intra in stare.

Cristi a cam ratat povestea de mai. A cantat ca la karaoke. Cu mana in sold. Plimbandu-se incert de la un capat la celalalt al scenei.

"Pfuai cate avem de vorbit azi! Cum adica sa vii cu zambetul asta si sa canti asa in loc sa il faci pe baiatul ala care se chinuie cu chitara si faca papapapaaaa-pam! Sa nu misti nici macar un genunchi! Ia, poti sa misti un genunchi?"

Ce a urmat e ca o secventa din comedii: o miscare scurta, pe pingea a genunchiului. Stanga-dreapta. Deci se poate.

"Tu esti carismatic, dar pentru altceva, mai degraba pentru un stand-up comedy, pentru altceva. Ai un zambet asa dulce, n-ar avea nimeni cum sa se supere pe tine", completeaza verdictul jurata Delia.

E recompensata cu zambetul dulce.

De ce NU?

"Am vazut la Chisinau, la karaoke, intr-o seara (ce-i drept eram praf), pe unul, cred ca era recuperator omul. Doi metri pe doi metri, ras in cap, o fata de te speriai de el, dar frate, omul ala canta cu o pofta pe care tu nu o ai!"

Mai ramane intotdeauna editia de la anul!

Spune-ne pe Facebook ce crezi despre Cristi!

In sfarsit, Bittman a fost dat spre adoptie: i-a cazut EI la picioare... Vezi cum l-a salvat Ana Maria pe Ionut de la eliminare! Ai fi facut la fel?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x