Antena Căutare

Premieră la X Factor! Publicul a fost în picioare iar jurații au rămas fără cuvinte! Aldo Blaga, interpretarea care va deveni virală

"Eu cred că muzica m-a ales pe mine şi nu eu pe ea pentru că e parte din mine. Nu aş putea renunţa la ea. E ca şi cum aş renunţa la un picior". Şi asta spune tot despre următorul nostru noncurent. Alte cuvinte ar fi de prisos.

"Eu cred că muzica m-a ales pe mine şi nu eu pe ea pentru că e parte din mine. Nu aş putea renunţa. E ca şi cum aş renunţa la un picior". Şi asta spune tot despre următorul nostru concurent. Alte cuvinte ar fi de prisos.

Aldo Blaga a venit hotărât să facă o impresie bună şi, spune el, "ar fi un lucru orgasmic" să câştige X Factor. Iar băiatul nostru a început în forţă!

În această seară, a ales să interpreteze o piesă, în premieră, cu care i-a luat prin surprindere pe juraţi. Sala întreagă a început să aplaude, de cum a atins primele note muzicale. Iar juriul a rămas fără cuvinte.

"Dacă aţi ştii de când aşteptam să cânt piesa asta. M-am certat până şi cu producătorul", a exclamat entuziasmat Aldo, la finalul interpretării, când publicul era în picioare.

"M-ai surprins plăcut, ai o voce puternică şi mă bucur că o stăpâneşti. Mă bucur că ai venit la X Factor!", a spus Ştefan Bănica.

Jurizarea a fost unul dntre cele mai simple momente. În faţa unei asemenea voci, cei patru DA au venit de la sine. Aldo merge mai departe spre visul său!

Fata care vinde flori, e roșie-n obrăjori și are un talent uriaș! Ștefan Bănică s-a ridicat de pe scaun și a făcut ceva ... "La serviciu, îmi făceau şefii avansuri. Veneau şi după mine pe macara". Doamna Ecaterina s-a reîntors la visu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x