Antena Căutare

Prima imagine cu Emilian și Olga, după finala X Factor. Fanii au înnebunit când i-au văzut așa. Peste 1000 de like-uri pentru ei

"X Factor" a trecut, iar prieteniile au rămas la fel de frumoase! De curând, Emilian Nechifor, fost concurent, adorat de sute de fani, a postat o fotografie pe Facebook care le-a atras atenţia susţinătorilor săi.

"X Factor" a trecut, iar prieteniile au rămas la fel de frumoase! De curând, Emilian Nechifor, fost concurent, adorat de sute de fani, a postat o fotografie pe Facebook care le-a atras atenţia susţinătorilor săi.

Şi mare le-a fost bucuria! Olga şi preferatul lor, într-o poză care a adunat peste 1000 de like-uri. Fanii celor doi au fost în delir. Însă vorbim despre un colaj.

Pe lângă imaginea minunată cu cei doi porumbei, pe care toată lumea îi vede împreună, Emilian a ţinut să inserze şi o imagine în care apare alături de Raul.

"Cu cei 2 câștigători! Mândru de voi!", a scris acesta.

"Deschide ușa creștineeee!". Delia a plecat la colindat, cu gașca! I-au deschis, oare, fanii?... Iubire pură! Mesajul lui Carla's Dreams pentru Pitica lui, Olga: "Nu este vorba despre afaceri, este vorba despre d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x