Antena Căutare

Răzvan și Dani, from X Factor UK, London: “Nicole Scherzinger a venit cu mama, cu bunica și cu nepoata”

În culisele X Factor UK, unde au fost zilele trecute, într-o vizită de lucru, Răzvan și Dani i-au întâlnit pe Dermot O’Leary, prezentatorul, pe Louis Walsh, cel mai vechi membru al juriului, dar și pe jurații Gary Barlow și Nicole Scherzinger.

În culisele X Factor UK, unde au fost zilele trecute, într-o vizită de lucru, Răzvan și Dani i-au întâlnit pe Dermot O’Leary, prezentatorul, pe Louis Walsh, cel mai vechi membru al juriului, dar și pe jurații Gary Barlow și Nicole Scherzinger.

Dani a fost uimit de cât de puțin vorbește prezentatorul Dermot O’Leary. “Vine foarte relaxat la repetiții. Și e superorganizat. Nu face glume, dar este jovial. Însă nimeni nu se uită la acest concurs ca să vadă ce glume a mai făcut prezentatorul. De asemenea, a fost frapat de faptul că Louis Walsh, cel mai vechi jurat XFactor, e luat “în balon” de toată lumea, începând cu prezentatorul și terminând cu ceilalți membri ai juriului, Gary Barlow, Nicole Scherzinger și Sharon Osborne, și nu se supără niciodată, oricât de departe sunt duse glumele.

 La ediția britanică, membrii juriului nu se sfiesc să-și aducă rudele în sală. “Prezentatorul a venit cu părinții, care au stat aproape de noi, iar Nicole Scherzinger cu mama, cu bunica și cu nepoata..., spune Răzvan. Și tot el mai povestește că Nicole a fost foarte marcată de faptul că a trebuit să aleagă între doi concurenți din echipa ei. “După aceea, în culise, Barlow o consola pe Nicole ca un frate”, mai povestește el. Și adaugă: “Faptul că am văzut acolo acest show, că am avut acces în backstage, unde ne plimbam pe lângă ei fără nici o problemă, a însemnat enorm pentru noi”.

Toți mănâncă la aceeași masă

 Cei doi prezentatori ne mai spun că, în culise, la XFactor UK, există un bar impresionant, unde se socializează. "Concurenții sunt foarte apropiați de mentori și de prezentator, mănâncă la aceeași masă, își povestesc unii altora viețile”, mai spune Dani.

 De asemenea, există aici un așa-zis om de warm-up, care ține publicul în priză, pe parcursul pauzelor și care, zice Dani, nu e cu nimic mai prejos decât vreun membru al juriului milionar în dolari. “Mi s-a părut interesant faptul că un comediant își poate permite să facă bășcălie de un membru al juriului, fără să fie ulterior dat afară. Iar juratul să nu se supere”.  

 Concursul are numeroși fani înfocați în Marea Britanie, care se așează în fața porților sălii de la primele ore ale dimineții, pentru a prinde un loc în primele rânduri. “Pentru ei, este o mare onoare să câștige bilete pentru acest show. Se comportă ca niște fani adevărați, nicidecum ca niște aplaudaci”, mai spune Răzvan.

 Răzvan și Dani au întâlnit la Londra foarte mulți studenți români, mai mulți decât în orice alt oraș din Europa. “I-am întâlnit la hotel, pe stradă, în parc. Sunt mulți veniți la studii, la master, spune Dani. “Mai sunt mulți care lucrează în companii mari, acolo. De asemenea, am întâlnit acolo mulți fani de-ai noștri de pe Facebook”, adaugă Răzvan.

Răzvan și Dani vor prezenta, din 24 noiembrie, Galele X Factor live, numai la Antena 1!

 

 

O altă față a juraților X Factor SUA: Paulina Rubio și Simon Cowell, imitați de concurenți... A dat-o pe Dana pe Ioana? Florin Ristei și amicii de la X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x