Antena Căutare

Romanii mai au o singura sansa de a participa la auditiile X Factor: duminica, 1 iulie, in Bucuresti!

Dupa ce a strabatut intreaga tara in cautarea romanilor posesori de factor X, duminica aceasta, caravana face ultima sa oprire in Bucuresti. Toti cei care cred ca au voce, carisma, ca pot face show si transmite emotie mai au o sansa de a dovedi acest lucru si de a face primul pas pentru implinirea unui mare vis. La finalul acestui drum ii asteapta nu numai sansa de a castiga fabulosul premiu in valoare de 200.000 de euro, ci si bucuria de a cuceri scena, de a deveni celebru, de a descoperi ce inseamna sa fii superstar, iar lista ramane deschisa.

Asadar, duminica, 1 iulie, de la ora 8 dimineata, romanii sunt asteptati in Bucuresti, la Palatul Copiilor, B-dul Tineretului, nr. 8-10, la auditiile X Factor. Deja peste 1 000 de aspiranti la marele titlu s-au inscris pe site-ul oficial al supershowului, iar numarul lor va creste, avand in vedere si candidatii care vor veni direct la auditii.

Articolul continuă după reclamă

Cautarile factorului X au inceput inca de pe 15 iunie. Caravana X Factor a trecut prin Craiova, Sibiu, Timisoara, Cluj si Iasi, acolo unde Razvan si Dani s-au intalnit cu viitorii concurenti. Prima faza a auditiilor se va incheia duminica aceasta, pe 1 iulie, la Bucuresti, pentru ca mai apoi, juriul X Factor sa se intalneasca cu romanii care au trecut de prima etapa a auditiilor la Cluj, Iasi si Bucuresti.

Dupa auditii urmeaza perioada taberei de pregatire, trei zile de forta la finalul carora vor ramane doar 24 de concurenti, impartiti in trei categorii: 16-25 de ani, peste 25 de ani si grupuri. Rolul juratilor se va transforma, acestia preluand cate o categorie in calitate de mentor, iar selectia va continua pana ce doar 12 finalisti vor urca pe spectaculoasa scena a galelor live. Mentorii ii vor ghida in continuare, pas cu pas, cat mai sus spre marele titlu X Factor si fabulosul premiu in valoare de 200.000 de euro.

TOTUL DESPRE auditiile de la Bucuresti, Palatul Copiilor, 1 iulie, ora 08.00!!!... X Factor, competitia pentru toate varstele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x