Antena Căutare

Ștefan Bănică se ridică de pe scaun și pleacă: ”Eu deja m-am plictisit”! Delia: ”Hahaaa, tu nu ești canișul intergalactic?”

Grigorescu Dragos are 32 de ani și  este un vechi prieten al show-ului, asta după ce și-a mai încercat norocul de două ori.

Grigorescu Dragos are 32 de ani și este un vechi prieten al show-ului, asta după ce și-a mai încercat norocul de două ori.

Spune despre el că este talentat și că muncește pentru a-și susține acest dar de la mama natură.

După ce intră pe scenă, beculețul Deliei se aprinde: ”Tu nu ești canișul intergalactic?” Gataaa, l-a identificat! Vă amintiți de tânărul care s-a supărat foc de faptul că a fost numit așa? El este!

”Singura mea problemă e că alții au probleme”, mărturisește Dragoș în fața juriului, fapt ce-l determină pe Ștefan să se ridice de pe scaun: „Eu m-am plictisit deja!”

Cu patru de ”NU”, te mai așteptăm!

30 % bucătar, 70% cântăreț! Vede în Delia o savarină, iar Delia în el o minune! Se dă verdictul: ”Daniel ar putea câștig... Ada cea plină de zel, dar cu dorința de a face show pe scenă: ”M-ai spart când ai aruncat stativul ăla!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x