Antena Căutare

Stela Enache a readus "Ani de liceu" pe scena X Factor

Printre invitatii speciali ai celei de-a patra gale romanesti se numara si doamna Stela Enache, cea care a facut istoria cu melodia "Ani de liceu".

Galerie
Stela Enache - "Ani de liceu"

E seara romaneasca! Cu aceasta ocazie speciala, au venit la X Factor adevarate legende ale scenei artistice romanesti. Dupa ce Margareta Paslaru a interpretat o compozitie proprie, piesa "Libertatea nu se invata", a venit si randul Stelei Enache.

Duminica seara, Stela Enache a venit pe scena X Factor cu melodia care a facut istorie: "Ani de liceu". Piesa a strapuns barierele de sex, varsta, educatie si cu siguranta pe cele de generatie. Se canta la fel de bine in 1986, atunci cand a fost compusa de Florin Bogardo, dar si in 2012, la balurile bobocilor care termina liceul. "N-as fi crezut ca aceasta piesa o sa aiba o viata atat de lunga"

Despre X Factor, Stela Enache a spus ca sunt voci bune, lucrate. "Ma bucur ca vine din spate un nou val de artisti", a mai spus ea.

Doamna scenei romanesti: Margareta Paslaru a cantat live, o piesa proprie, pe scena X Factor... START VOT! Voteaza-ti concurentul preferat la 1313! Alti DOI parasesc X Factor asta seara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x