Antena Căutare

Ți se face pielea de găină! Cum a reușit un român de peste Prut să lase fără cuvinte o țară-ntreagă la X Factor!

Tânărul din regiunea Transnistria, Andrei Ioniţa, a impresionat juriul şi publicul până la lacrimi la emisiunea X-Factor din România. Acesta a cântat melodia „Cântă cucu bată-l vina” de rapsodul Grigore Lese

Tânărul din regiunea Transnistria, Andrei Ioniţa, a impresionat juriul şi publicul până la lacrimi la emisiunea X-Factor din România. Acesta a cântat melodia „Cântă cucu bată-l vina” de rapsodul Grigore Lese.

Tânărul moldovean a păstrat doar refrenul, iar versurile le-a compus împreună cu prietenul său Ion Onofrei. „Piesa nu are denumire, deocamdată. Dacă o să meargă o sa aibă...”, i-a răspuns acesta lui Horia Brenciu.

Juriul a fost impresionat de momentul artistic inedit, dar şi de patriotismul de care a dat dovadă.

Alte momente impresionante petrecute pe scena X Factor veți putea urmări de duminică, 10 septembrie, ziua în care este programată marea premieră a sezonului 7.

Vă mai aduceți aminte de Hamude Al Kilani? Ce melodie i-a dedicat fostul concurent de la „Temptation” fostei sale iubite... UN NOU SEZON X FACTOR! Bănică jr și Carla’s Dreams au făcut un concurent să râdă cu lacrimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x