Căutare Live

Trei ani de când nu mai este burlăciță! Delia se bucură de cea mai frumoasă căsnicie!

Deși ne-a obișnuit cu modul năstrușnic și nonconformist, Delia este în realitate "fată de casă". Artista se bucură de o relație fericită alături de Răzvan, de mulți ani, fericire care s-a prelungit o dată cu oficializarea lor

Deși ne-a obișnuit cu modul năstrușnic și nonconformist, Delia este în realitate "fată de casă". Artista se bucură de o relație fericită alături de Răzvan, de mulți ani, fericire care s-a prelungit o dată cu oficializarea lor.

Cei doi sărbătoresc trei ani de la cununie și se iubesc ca în prima zi, dovada fiind postarea juratei pe pagina sa de Facebook.

La bine și la rău pare să fie motto-ul pe care cei doi îl urmează și nu evită să-l împărtășească cu toți cei dragi.

Noi le dorim muuulți ani împreună!

Nu uita - din toamnă, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4‪#‎xFactor5#xFactorRo.

Delia, succes răsunător! Jurata X Factor a impresionat-o pe Rihanna. Urmează o colaborare între cele două dive?... Sunt frate şi soră pe scenă! EA îi este alături lui Nadir la bine şi la greu...
Ultimele știri