Antena Căutare

Vă mai amintiți de Xenia Chitoroagă, fostă concurentă X Factor? Protejata lui Ștefan Bănică le-a cântat fanilor pe Facebook și i-a lăsat fără cuvinte: "Ai o voce de înger"

A fost la un pas de câştig, a luptat până în ultima clipă şi le-a demonstrat tuturor că este o tânără puternică, pasionată de muzică. Xenia Chitoroaga, fosta concurenta la X Factor, în 2015, este un amalgam de emoţii: sensibilitate, melancolie, tărie şi un suflet care care cânta cu toată fiinţa ei.

A fost la un pas de câştig, a luptat până în ultima clipă şi le-a demonstrat tuturor că este o tânără puternică, pasionată de muzică. Xenia Chitoroaga, fosta concurenta la X Factor, în 2015, este un amalgam de emoţii: sensibilitate, melancolie, tărie şi un suflet care care cânta cu toată fiinţa ei.

Aşa se întâmplă şi în ultimul clip pe care artista l-a postat pe pagina personală de Facebook, în care apare interpretând un cover special.

Aşa mentor, aşa elevă! Xenia Chitoroagă şi Ştefan Bănică au făcut spectacol pe o piesă nemuritoare: "Eşti preferata mea"

Mentorul său, Ştefan Bănică Jr., a știut exact ce face, când a păstrat-o în echipa lui. Xenia şi-a impresionant fanii cu ultima sa interpretare de excepţie.

"Pleacă, mâine o să-mi treacă"! Războiul dintre Xenia Chitoroagă şi Cornel de la Vunk a încântat publicul: "Vocea ta sună foarte bine pe rock"

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Horia Brenciu, momente haioase alături de fiul său: "Mowgli, ce faci, măi, iubire?"... Credeai că nu poate exista cineva care să o întreacă pe Adele? S-a întâmplat la “X Factor”. Ascultă o variantă unică a p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x