Antena Căutare

Vezi prima poza din culisele auditiilor X Factor!

Auditiile cu juriul X Factor au luat startul in urma cu o ora la Cluj. Delia, Cheloo si Dan Bittman le dau intalnire ardelenilor astazi si maine la Casa de Cultura a Studentilor. Impreuna cu noua generatie de juriu X Factor se afla si Razvan si Dani, gazdele show-ului care vor fi si in acest an oamenii de incredere ai concurentilor.

Ziua cea mare a venit. Juriul X Factor si-a intrat in paine si chiar in aceste momente ii asculta pe cei care au venit la Cluj la Casa de Cultura a Studentilor gata sa demonstreze ca locul lor este pe scena. In aceasta dimineata juriul s-a intalnit in cabina de machiaj, un loc numai bun pentru glume, dar si pentru a-si impartasi emotiile. Pentru toti trei este prima data cand jurizeaza un concurs de gen.

Articolul continuă după reclamă

Cheloo a marturisit ca este nerabdator sa gaseasca un artist care sa il impresioneze: "De-abia astept sa dau primul DA pe bune", in vreme ce Delia isi doreste sa inceapa show-ul si este foarte curioasa cum se vor prezenta concurentii. Dan Bittman a facut cu siguranta declaratia zilei, marturisindu-I Deliei ca este posibil ca in acest an sa se casatoreasca.

Auditiile X Factor sunt deschise publicului. Astfel, toti cei care isi doresc sa vada un show la puterea X sunt asteptati de la ora 10.00 si de la 15.00 sa ia parte la show-ul pe care concurentii acestui sezon il vor face in fata celor trei jurati.

Dupa Cluj, juriul X Factor pleaca la Iasi, acolo unde auditiile au loc pe 30 si 31 iulie, pentru ca mai apoi sa se intoarca la Bucuresti unde ii vor asculta pe concurentii din acest sezon pe 3, 4 si 5 august. Auditiile sunt deschise publicului, astfel ca aceia care vor sa ii vada pe cei tre jurati, dar si pe Razvan si Dani sunt asteptati de la ora 10.00 si de la ora 15.00 la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj, respectiv la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi si Palatul Copiilor din Bucuresti.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Silvia Radu, din Cluj: Auditiile X Factor au inceput cu sala plina!!!... Cheloo intimideaza concurentii: "Vreau sa fie huiduit"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x