Antena Căutare

VIDEO! Cheloo, sincer: "Sunt un tip sensibil si timid"

Dan Bittman, Delia Matache si Cheloo vor fi juratii celui de-al doilea sezon X Factor Romania. Iar, intr-o asemenea formula, spectacolul este garantat, la fel ca si momentele picante.

Baiatul rau de la X Factor va fi, cu siguranta, Cheloo. Cunoscut pentru versurile extrem de acide, prin care a criticat atat sistemul, cat si moravurile din Romania, rapper-ul a promis ca nu va trece cu vederea abaterile muzicale de pe scena.

Chiar si in aceste conditii, Cheloo se recomanda drept un barbat timid. "Eu sunt un tip sensibil si calm. Sunt foarte timid, nu pot sa spun altceva", a marturisit Catalin Stefan Ion.

Vezi si...VIDEO! X Factor: Vezi ce i-ar face Cheloo unui concurent agresiv!

Pentru a ajunge la intalnirea cu Delia, Cheloo si Dan Bittman, romanii trebuie, inainte de orice, sa se prezinte la auditii. Caravana X Factor a pornit vinerea trecuta in cautarea factorului X si a poposit pana acum la Craiova si Sibiu. Joi, pe 21 iunie, e randul banatenilor sa arate ca au factorul X.

L-ai recunoaste? Uite cum arata Dan Bittman cu parul lung!... VIDEO! Dan Bittman, Delia Matache si Cheloo, cel mai dur juriu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x