Antena Căutare

Ce seară grea pentru Ştefan Bănică: Voce, emoţii şi momente cu piele de găină. Acestea sunt cele patru grupuri care rămân în competiţia X Factor

Este rândul grupurilor să facă spectacol pe scena „X Factor”. Show-ul a început o adevărată etalare de talente, momente intens pregătite și replici pline de umor

Este rândul grupurilor să facă spectacol pe scena „X Factor”. Show-ul a început o adevărată etalare de talente, momente intens pregătite și replici pline de umor

Anul acesta Ștefan Bănică devine mentorul grupurilor, iar cele 10 trupe cu care intră în Bootcamp au toate șansele să impresioneze și să ajungă departe.

Cei care sparg gheaţa în seara grupurilor sunt Dorian şi Cristina, cei pe care Ştefan Bănică i-a alăturat pentru un duo de succes. Cu emoţii şi speranţe că vor trece cu bine peste această etapă, cei doi păşesc pe scenă în aplauzele mentorului care le ţine pumnii.

Au fost buni, aşa că Ştefan ii pofteşte să ia loc pe scaun.

Cea de-a doua trupă din această seară care intră pe scena X Factor este Doredos. Îi ştiţi, desigur, cei cu patru de “DA” din audiţii. Ei bine, cei trei moldoveni de la Chişinău sunt gata să îi dea încă o dată pe spate pe juraţi.

Şi au reuşit, aşa că au un loc asigurat pe scaun, cel puţin pentru moment.

Deşi nu l-au impresionat pe Ştefan la audiţii, Bogdan şi Mugurel din Braşov intră pe scenă hotărâţi să schimbe lucrurile.

Şi au reuşit. Cei doi iau loc pe scaun.

Următorii pe lista lui Ştefan sunt Elis şi Călin, cei care au venit în audiţii cu micuţul Albert. În această seară, cei doi au pregătit o piesă cu multă emoţie: “Endless Love”.

Din păcate, Ştefan nu crede că pot evolua într-un fel şi îi descalifică.

Doamnelor şi domnilor, trupa Crescendo!!! Opt puştani sunt gata de show în cea de-a doua ediţie de bootcamp. Cum se vor descurca?!

Nu prea bine pentru că nici de data aceasta mentorul nu îi pofteşte pe scaunul “salvator”.

Următorii care păşesc pe scena X Factor sunt cei trei domni de la Nobil Band. Băieţii vin tocmai din Chişinău cu speranţa că vor reuşi să îi impresioneze pe cei patru juraţi, dar mai ales pe Ştefan, mentorul lor.

Au ales o piesă din folclorul românesc – “Mociriţă cu trifoi”, spre bucuria lui Ştefan care le asigură, pentru moment, un loc pe scaun.

Cu multe emoţii, Estera şi Rebeca, gemenele din Piteşti, intră pe scenă timid, însă Ştefan are grijă să le încurajeze cum ştie el mai bine. Au ales pentru bootcamp piesa celebrei Jessie J – “Flashlight”. Şi tare bine au făcut.

Dar pentru a le face fetelor loc pe scaune, Ştefan trebuie să dea pe cineva afară. Să fie Doredos sau Nobil Band? Mentorul a ales: merge mai departe cu Doredos.

Emoţionaţi peste măsură, Alecu si Razvan primesc susţinerea neaşteptată lui Liviu Vârciu care vine în culise pentru a le ţine pumnii.

Juraţii au ales: Răzvan şi Alecu merg mai departe.

Penultima trupă care intră în această seară pe scenă X Factor e cea formata din Oscar şi Miruna, doi adolescenţi extrem de talentaţi. În ciuda refuzului categoric al tânărului de a forma o echipă, Miruna a reuşit să îl convingă că e mai bine aşa. Cum se vor descurca cei doi?

Minunat! Însă e din ce în ce mai greu pentru Ştefan să aleagă, mai ales că toate scaunele sunt ocupate. Din fericire, pentru cei doi adolescenţi, mentorul le-a permis să meargă mai departe, în detrimentul lui Dorian şi al Cristinei.

Fetele de la 3O’Clock sunt ultimele care intră pe scenă în această seară, aşa că tensiunea atinge cote maxime. Vor reuşi clujencele să treacă în etapa următoare?

Ştefan: “În ce situaţie mă puneţi… Mă aşteptam la voi, dar nici chiar aşa. Excelenta alegerea piesei, a fost totul în stilul vostru. Ce să mai zic?! Mă bucur pentru acest moment. Vă iubesc din punct de vedere muzical, m-am topit, aşa că vreau să rămâneţi!”.

Pentru ca fetele să rămână în competiţie au fost eliminaţi Alecu şi Răzvan.

Aşa cum era de aşteptat, mentorul Ştefan a ales şi duelurile pentru galele live: fetele de la 3O’Clock se vor duela cu Doredos, iar Estera şi Rebeca vor cânta “împotriva” lui Oscar şi al Mirunei? Cine va câştiga? Rămâne de văzut!

NU RATAŢI VINERI, DE LA 20:30, O NOUĂ EDIŢIE X FACTOR, DOAR LA ANTENA 1!

Delia, jurata „X Factor” și „iUmor”, a luat foc! „Cum ar fi să ne și informăm înainte să aruncăm cu acuzații total aiur... Poştaşul şi-a găsit scrisoarea! Dorian Lupu şi Cristina Baban, moment de “BREATHE” la X Factor: “Voi trebuia să daţi tot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x