Antena Căutare

Vrea sa ramana in istorie, l-a enervat pe Bittman si a primit "dezlegare" de la Cheloo sa plece acasa

Il recomanda tinuta... Tricou albastru intens si jeansi scurti, mulate pe un corp nu prea dus la sala, ca sa nu fim rautaciosi

Il recomanda tinuta... Tricou albastru intens si jeansi scurti, mulate pe un corp nu prea dus la sala, ca sa nu fim rautaciosi. Alexandru Pop isi doreste cel mai mult pe lumea asta sa ramana in istorie si X Factor este cea mai buna ocazie.

Recunoaste in fata juratilor ca nu s-a pregatit foarte bine pentru concurs si canta... de fapt murmura sau vrea sa mimeze ceva. Doar sfarsitul piesei se intelege: "Sunt invingator".

Mai incearca o data... ar vrea Acapella, dar Bittman il face sa fredoneze "Si baietii plang cateodata". Reuseste sa-l enerveze pe cel mai calm jurat cu atitudinea sa. Chiar mi-a sarit tandara. Eu am senzatia ca iti bati joc de noi. Daca tu crezi ca suntem o gasca de nebuni si de prosti care stam sa ne uitam la tine, te inseli. Te rog sa iesi in momentul asta”, afirma Bittman.

Si Cheloo, deranjat, ii da "dezlegare" sa plece, dar vrea sa-l ia la bataie inainte: „Trebuie neaparat sa trecem peste formatul emisiunii, sa-l calcam in picioare.”

Ei, acum sigur o sa ramana in istorie, cel putin in istoria X Factor!

Fa ce-ti spune preotul, dar nu cand e vorba de cantat! In numele muzicii, trei de NU!... Petra, fata care nu vede, dar "simte" viata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x