Antena Căutare

Interpretare ULUITOARE a Bellei Santiago în Finala X Factor: „De pe ce planetă ai venit, Bella?”

A cântat de parcă acum ar fi început concursul. Bella Santiago le-a răpit, din nou, inimile românilor cu piesa cântată în ultima parte a Marii Finale, piesă care ar trebui să o ducă mai aproape victoria finală

A cântat de parcă acum ar fi început concursul. Bella Santiago le-a răpit, din nou, inimile românilor cu piesa cântată în ultima parte a Marii Finale, piesă care ar trebui să o ducă mai aproape victoria supremă.

„Mushup” a fost alegerea pentru ultima sa apariție în concurs, iar felul în care a interpretat această melodie a fost de-a dreptul încântător, mai ales că energia pe care a emanat-o a fost uluitoare. Vocea? Impecabilă, ca-ntotdeauna. Reacțiile? Normale. Adică la superlativ.

„Am spus-o încă de la început. Când te-am văzut am zis că ești de pe altă planetă și rămân la aceeași părere”, a recunoscut Ștefan Bănică, mentorul adversarei Bellei din finală.

Și lupta reîncepe, și Ioana revine pe scenă mai proaspătă ca oricând. Și s-a distrat, și a cântat și ne-a încântat!... Felicităăăări! Marele Trofeu X Factor România are un nou proprietar: Bella Santiago!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x