Antena Căutare

X Factor 2020. Andra Barangă are muzica în sânge, dar alegerea piesei nu a avantajat-o în Bootcamp

Andra Barangă provine dintr-o familie de lăutari și consideră că atuul ei este că muzica face parte din viața sa. Tânăra de 17 ani a venit în Bootcamp, a demonstrat că are o voce superbă, însă Ștefan Bănică a considerat că alegerea piesei a fost una nefericită.

Andra Barangă, pe scena X Factor
Andra Barangă a interpretat o piesă dificilă în Bootcamp

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Andra Barangă are muzica în sânge și a venit în Bootcamp cu o piesă de stare

Andra Barangă vine din Năvodari, are 17 ani, iar talentul este o moștenire de familie, având în vedere că alături de părinții, unchii și bunicii ei, cântă la evenimente.

În audiții Ștefan Bănică a spus despre Andra că interpretează Whitney Houston la un nivel vocal pe care el nu-l mai auzise anul acesta și i-a oferit al patrulea răspuns afirmativ, trimițând-o astfel în Bootcamp. De asemenea, Bănică i-a spus în audiții Andrei că e un diamant neșlefuit și că ceea ce a făcut pe scenă a fost un act artistic demn de luat în seamă.

Citește și: X Factor 2020: Ei sunt concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului

În Bootcamp Andra Barangă a încercat să abordeze un stil diferit față de audiții și a interpretat piesa „Creep”, varianta baladă rock.

Tânăra a pășit pe scena X Factor emoționată și dornică să ocupe unul dintre cele trei scaune. Acest lucru ar fi presupus ca una dintre fetele aflate deja pe scaune să se ridice pentru a-i ceda Andrei locul.

Loredana: „Mi s-a părut că te-ai dus într-o zonă neașteptată. Cred că a fost o prestație foarte bună”.

Ristei a considerat că vocea Andrei nu a fost pusă în valoare în piesa aleasă.

Florin: Eu cred că ar fi trebuit să te consulți la alegerea piesei cu Ștefan. Cele mai bune alegeri le face altcineva, care te vede obiectiv.

Delia: Mie mi se pare că ai forță, că ești un concurent pe care oamenii l-ar ghici și l-ar asocia cu voci care sunt de success deja în România.

Alegerea piesei nu a avantajat-o pe Andra Barangă. Ștefan Bănică a decis să nu-i ofere un scaun

Deși a fost pus în dificultate și a apreciat calitățile concurentei, Ștefan Bănică a decis să nu schimbe formula scaunelor pe care o avea deja.

Citește și: Andra Barangă, concurentă X Factor, cântă piesa Rather Me, la Neatza cu Răzvan și Dani

Bănică i-a recunoscut potențialul Andrei, însă alegerea piesei l-a determinat să nu-i ofere un loc în etapa următoare.

Ștefan Bănică: „Dacă ai fi cântat o piesă în românește, talentul tău ți-ar fi spus clar unde să folosești vibrato-ul. Feeleing-ul tău vine din sânge. Ție, în mod special, la posibilitatea de a transmite cred că te-ar fi avantajat o piesă în limba română. Alegerile voastre pentru mine sunt o carte de vizită în acest Bootcamp”.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Melania Cuc l-a pus în încurcătură pe Ștefan Bănică în Bootcamp: „Îmi placi extrem de tare, fată”... X Factor 2020. Andrada Precup, moment de excepție în Bootcamp. Ștefan Bănică, emoționat până la lacrimi: „A fost extraor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x