Antena Căutare

X Factor 2021, 12 noiembrie. Daria Peltea a avut curajul să cânte o melodie „prea grea”: Emotions. „S-a luminat televizorul”

Daria Peltea a interpretat melodia Emotions, de Mariah Carey. Tânăra a reușit să aibă un moment spectaculos chiar dacă și-a ales o piesă grea. Ea a impresionat și prin felul său de a fi! Cum s-a descurcat în Bootcamp, concurenta din grupa lui Florin Ristei.

concurenta in bootcamp x factor sezonul 10 Galerie
Daria Peltea a interpretat melodia Emotions, de Mariah Carey. Tânăra a reușit să aibă un moment spectaculos chiar dacă și-a ales o piesă grea. Ea a impresionat și prin felul său de a fi! Cum s-a descurcat în Bootcamp, concurenta din grupa lui Florin Ristei. | Antena 1/ X Factor

Concurenta „cu cel mai frumos caracter” a impresionat și pe scenă, și în culise, aceasta a atras un val de complimente către ea.

Daria Peltea iubește mult muzica și și-a dorit încă de la vârsta de 14 ani să participe la emisiunea „X Factor”. Totuși, a renunțat atunci la plan, pentru a se dedica școlii și examenelor.

Acum, la vârsta de 18 ani, concurenta și-a luat inima în dinți și a decis să urce pe scenă din nou, după ce la audiții a făcut un show la superlativ.

Daria Peltea a cântat Emotions în BOOTCAMP X Factor sezon 10

"Daria Peltea, cel mai frumos zâmbet și cel mai frumos caracter de la mine din echipă. N-a vrut să supere pe nimeni s-au împăcat cu toată lumea, mi se pare că ea a legat grupul", spune Florin Ristei.

Nu a convins toți jurații X Factor din prima, dar a primit ultimul loc pe scaun în Bootcamp. Piesă complicată „s-a aruncat” a reușit să-l convingă pe Florin Ristei.

„Cel mai spectaculos” moment al Dariei Peltea a cucerit pe scena X Factor. Vezi mai sus interpretarea care i-a adus ultimul loc pe scaun.

Aceasta era emoționată, dar cu toate acestea a reușit să pună în scenă un moment demn de laudă.

Jurizare Daria Peltea la X Factor 2021 în BOOTCAMP

Ștefan Bănică: Bravo! Aici avem voce, avem octave multe acolo, am avut carismă avem zâmbet. Hai să zic o chestie, ce mi se pare mie... Mă uitam la tine cum ai început să vorbești, pac, ai băgat zâmbetul, s-a luminat televizorul. În momentul în care ai cântat piesa asta - pe care ai cântat o bine, este o piesă un pic, după părerea mea, prea grea pentru tine - erai prea concentrată.

Loredana: Daria, ce să zic!? Tu ai o energie atât de molipsitoare și ai un suflet bun, se vede că ești generoasă, altruistă și asta contează foarte mult. Mariah Carey este ată foarte rar în concursuri de talente și să știi că tocmai din cauza asta, pentru că e o voce foarte greu de surprins și toată lumea te va compara cu ea cumva. Meriți un loc!

Delia: Cel mai spectaculos moment a fost acela în care ai atins notele respective, în rest mi s-a părut, nu că te-ai luptat cu piesa, că ai încercat să-i faci față (...). Nu știu dacă ți-aș da un scaun, sinceră să fiu! Habar n-am.

Florin Ristei: Ai cea mai bună stare la cântat și cel mai zâmbet! E important și cum stai în fața oamenilor (...). Mie îmi place să știu și omul de lângă piesă. Dar e greu acum! (...). Ai un scaun astă-seară! O să ia locul pe care îl ocupă Ainhoa.

Cine este Daria Peltea de la X Factor 2021

Daria Peltea este o tânără pasionată de muzică ce a reușit să îi impresioneze pe jurați, încă din audiții. Avea doar 14 ani atunci când și-a propus să participe la acest show, dar fiindcă avea examenele de la Evaluarea Națională, a renunțat la idee, a povestit ea în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor”.

Totuși, fiindcă pasiunea pentru muzică a rămas la fel de puternică, aceasta făcut pasul acum, la vârsta de 18 ani. Piesa pe care a ales-o a descoperit-o întâmplător, dar spune că i-a plăcut faptul că este o piesă cu mesaj puternic.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 12 noiembrie. Ainhoa Sanchez Millan a cucerit juriul cu piesa Don’t You Worry ’Bout a Thing: A fost o per... X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x