Antena Căutare

X Factor 2021, 13 septembrie. Irina Tănase a cântat "Titanium", de Sia, dar al doilea moment i-a convins pe jurați

În a treia ediție X Factor 10, Irina Tănase a venit să cânte "unul dintre cele mai mișto cântece care s-au scris vreodată", așa cum Loredana a spus, însă după a doua prestație a convins juriul că este excepțională.

Irina Tănase la X Factor sezonul 10 Galerie
Irina Tănase a interpretat piesa artistei Sia, Titanium și a reușit să facă show pe scenă, însă a doua prestație a fost perfectă! | Antena 1/ X Factor

Irina a avut „una dintre cele mai frumoase intrări”, așa cum Ștefan Bănică a remarcat. Concurenta de la X Fcator a întâmpinat juriul cu zâmbetul pe buze și ușor emoționată, dar dornică să facă spectacol, a intrat în forță pe melodie.

Momentul Irinei Tănase. Ce s-a întâmplat pe scena X Factor după ce a mai primit o șansă

Irina Tănase a interpretat piesa artistei Sia, "Titanium" și a reușit să facă show pe scenă, însă a mărturisit că poate avea o prestație și mai bună.

Aceasta și-a acordat nota 8, iar ea a spus ulterior că poate cânta ceva Acapella. Așadar, fără să fie ajutată de instrumental și cu acordul juraților de a mai avea o interpretare, Irina Tănase a dat tot ce avea mai bun pe scenă și a demonstrat că pentru vocea lucrată în ani de muncă și tehnica vocală, merită un loc la X Factor.

Ea a impresionat jurații, care și-au exprimat încântarea în voturile primite. Irina Tănase a cântat Etta James - At Last.

Citește și: X Factor 2021, 13 septembrie. Corul Madrigal, moment special pe note înalte. Loredana, în lacrimi la final

Jurizarea Irinei Tănase

Loredana, despre prima prestație: "Asta este unul dintre cele mai mișto cântece care s-au scris vreodată. Nu oricine poate să se arunce să cânte "Titanium". Trebuie să ai o voce de titan"

Fără să stea prea mult pe gânduri după cea de-a doua prestație, Delia i-a spus Da fără ezitare.

Florin Ristei: "Ai niște calități vocale extraordinare, însă nu te văd în niște grupe cu o concurență un pic pe alt stil decât ești tu. Doar din perspectiva asta răspunsul meu în această seară este Nu"

Loredana: "Cu trei de DA vei rămâne pe lista de așteptare și vei putea fi oricând ori în echipa mea, dar și în echipa Deliei la grupuri. Așa că sunt două șanse! Din partea mea ai un DA"

Irina Tănase a primit 3 x DA și este pe lista scurtă de așteptare.

Povestea Irinei Tănase

Când nu cântă, predă muzica! Irina Tănase este profesor de cantoși profesor de pian. Concurenta de la X factor este din Bacău, dar locuiește în București, aici unde s-a și dezvoltat pe toate planurile și este și vocal coach.

"Mă consider un om maturși muzical și îmi dpres să-mi fac, practic, o evaluare și să văd cam pe unde sunt", spune Irina Tănase despre participarea sa la X Factor.

Ea a predat muzică încă de pe bănicle facultății, la liceul la care a fost elevă: "Prin anul 3 studiam opera, canto calssic, iar la Liceul din Bacău, unde am fost elevă, se înființase recent o clasă de muzică ușoară", a povestot juraților înainte de prestație.

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Fanii emisiunii X Factor pot cumpăra tricourile aniversare de pe a1shop.ro.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 13 septembrie. Monica Silaghe a interpretat "I'll Never Love Again" - Lady Gaga și "Withou... X Factor 2021, 13 septembrie. Antonio di Liddo a impesionat cu interpretarea melodiei "Back to black", de Amy ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x