Antena Căutare

X Factor 2021, 17 septembrie. Viorel Stănescu a dansat și a făcut show cu piesa „Love Is All Around” a lui Dj Bobo. Ce a urmat

Viorel Stănescu a venit în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1 cu o atitudine de milioane și cu un moment muzical ce i-a surprins pe jurați.

Viorel Stănescu la x factor Galerie
Viorel Stănescu a făcut show în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1 | Antena 1

Viorel Stănescu este unul dintre concurenții care au reușit să se facă remarcați în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1.

Ca să își demonstreze calitățile în materie de cântat, bărbatul a ales să interpreteze piesaLove Is All Around” a lui Dj Bobo.

Viorel Stănescu a uimit jurații cu piesa „Love Is All Around” a lui Dj Bobo în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1

Muzica a pornit și concurentul a început să facă mișcări de dans pe care le vedeam în discotecile anilor 1980! Jurații au fost mai mult decât surprinși de energia debordantă a lui Viorel Stănescu și s-au ridicat pentru a dansa.

Loredana și Delia au venit pe scena „X Factor” alături de bărbat și s-au distrat de minune pe piesa „Love Is All Around” a lui Dj Bobo.

Citește și: X Factor 2021, 17 septembrie. Petru Georoiu a făcut show de senzație cu piesa „Muro Shavo”, dar nu s-a oprit aici. Ce a urmat

„Ideea e că ați făcut show. Nu m-am așteptat la asta. Și ai avut un backing de lux”, a zis Ștefan Bănică, lăudând dansul colegelor sale de la masa jurizării.

Jurizarea lui Viorel Stănescu, în ediția 4 din sezonul 10 „X Factor”

„Primul DA vine de la mine”, a zis Ștefan Bănică.

Viorel Stănescu la X Factor

Viorel Stănescu la X Factor

„Nu am cum să apreciez altfel momentul ăsta. Ești și gălățean, nu am mai fost acasă de ceva vreme, când ajungi salută oamenii și zi că ai primit un DA de la mine”, a zis Florin Ristei.

Citește și: X Factor 2021, 17 septembrie. Giorgiana Nuțu i-a impresionat pe jurați cu piesa „Superficial Love” a lui Ruth B.

„Răspunsul meu e DA”, a fost reacția Deliei.

„E o decizie foarte grea pentru mine. Pentru seara asta deja mi-am ocupat două locuri. Îmi place de tine”, a zis Loredana, care a ales să îi dea „NU”.

Viorel Stănescu a primit trei de „DA” și șansa de-a merge mai departe în competiție.

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 17 septembrie. Daria Peltea a făcut show la superlativ cu piesa „Stand Up” a celebrei Cynthia Erivo... X Factor 2021, 17 septembrie. Trooper și orchestra Metropolitană au făcut show grandios cu piesa „Maturizare” a lui Tudo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x