Antena Căutare

X Factor 2021, 19 noiembrie. Nora Deneș, moment uimitor cu vocea și pianul, pe piesa „Always Remember Us This Way”

În Bootcamp X Factor 2021 Nora Deneș a interpretat piesa „Always Remember Us This Way” de la LAdy Gaga. Concurenta a adus pe scenă un moment complex, cântând atât cu vocea cât și la pian.

Nora Deneș, cântând la pian, pe scena X FActor 2021, în Bootcamp Galerie
Nora Deneș a przentat un momet complex pe scena X FActor 2021, în Bootcamp, cu piesa „Always Remember Us This Way” | Antena 1

Nora Deneș a fost selectată să participe în Bootcamp-ul X FActor 2021, după ce în audiții a primit 3 de „Da” și a intrat pe lista de așteptare.

Dora era pe plajă cu băiețelul său când a fost sunată pentru a fi urmată că a fost selectată din lista de așteptare pentru a participa la Bootcacmp-ul X FActor 2021. „După ce am primit anunțul am urlat”, a mărturisit Dora.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Nora Deneș a cântat piesa „Always Remember Us This Way” în BOOTCAMP X Factor sezon 10

De cum a intrat pe scenă, Nora Deneș i-a uimit pe jurați cu apariția sa deosebită: „Dacă cineva are bocancii senzaționali în seara asta, tu ești”, i-a spus Delia.

Ulterior, Nora s-a așezat la pian și a început magia. Concurenta a mărturisit înaint ecă avea emoții: „Am venit să fiu vizibilă. Am emoții dar altfel gestionez după atâta amar de timp pe scenă, deja știi pe ce să te focusezi”, a spus Nora.

Nora Deneș a interpretat piesa „Always Remember Us This Way” d ela Lady Gaga, cântând în același timp și la pian, aspect apreciat de jurați.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Jurizare Nora Deneș la X Factor 2021 în BOOTCAMP

Jurații au apreciat tehnica vocală a concurentei, dar și faptul că stâpânește atât de bine pianul.

„Mulțumim, Nora! Ne-am simțit din nou ca la un recital. Mie îmi plac oamenii care vin și profită de toate cunoștințele. Și emoția e undeva acolo. Mie mi-a plăcut momentul”, a spus Florin Ristei

„Mi-a plăcut că a fost exact starea asta de concert, de live. Mi-a plăcut că ai intrat la pian și e mare lucru. Ți-aș da un scaun”, a spus Delia.

„Ești ritmică la pian, ceea ce am văzut destul de rar la X Factor în general. Instrumentul încurcă concurentul. Din partea mea ai un mare bravo”, a spus Ștefan Bănică.

„Nora, tu ești întotdeauna surprinzătoare. Îmi place că ești un muzician extrem de complex. Să fiu sinceră, mi-a plăcut mai mult cu ai cântat ieri, decât cum ai cântat azi. Ai fost un pic emoționată, am simțit o mică tensiune. E o luptă aici. E o luptă frumoasă”, a spus Loredana.

Totuși, pent că a considerat că Nora a avut o prestație mai biună la repetiții, iar pe scenă a văzut-o copleșită sub imperiul emoțiilor, Loredana a decis să nu renunțe la niciunul dintre cei concurenți care ocupau scaunele.

„Of, Nora! Ce-mi faci tu mie. Vreau să-ți spun că din păcate, în seara asta nu pot să-ți dau un scaun. Nu vreau să crezi că nu ești bună. Ești foarte bună, ești super bună. Ești și o profesoară foarte bună, știi și tehnică vocală, dar nu pot să fac un schimb acum”, a spus Loredana.

Cine este Nora Deneș din ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1

Nora Deneș din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” este din Baia Mare, are 39 de ani și este profesoară de vioară.

„Iubesc viața, muzica, natura, animăluțele. Mă consider o persoană atipică în contextul social românesc actual”, a mărturisit concurenta în audițiile X Factor 2021.

Provenită dintr-o familie de profesori de muzică, aceasta a învățat încă de mică să cânte atât cu vocea, cât și cu ajutorul instrumentelor muzicale.

Are un fiu pe nume Anakin. Este un copil talentat, primul din România care a adunat trei milioane de vizualizări cu un desen animat.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 19 noiembrie. Vito Antonio, spectacol plin de enegie cu piesa „Bad Romance”, în Bootcamp: „Ca la un conce... X Factor 2021, 19 noiembrie. Stefan J. Doyle și-a cunoscut frații și surorile pe scenă, după ce a avut o prestație magis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x