Antena Căutare

X Factor 2021, 19 noiembrie. Florin Iordache, „show tipic american” cu piesa „Breakfast At Tiffany's”: „Mi se pare foarte cool”

În Bootcamp-ul X Factor, seozn 10, Florin Iordache a interpretat piesa „Breakfast At Tiffany's” de la Deep Blue Something. Jurații i-au apreciat interpretarea impecabilă și atitudinea inedită.

Florin Iordache, pe scena X Factor, în Bootcamp Galerie
Florin Iordache, interpretare impecabilă a piesei „Breakfast At Tiffany's”, în Bootcamp X Factor sezon 10 | Antena 1

Florin Iordache a fost selectat din lista de așteptare pentru a participa la Bootcamp, în sezonul 10 X Factor. În audiții a primit 3 de „Da”, iar Loredana l-a ales din lista de așteptare.

De cum a intrat pe scenă, Florin Iordache a mărturisit că simte emoții puternice, având în vedere că toți concurenții sunt „foarte buni”.

„Sunt un pic emoționat”. La început eram ok și încet-încet...” , „S-a îngroșat gluma”, l-a completat Florin Ristei.

Florin Iordache a cântat Breakfast At Tiffany's în BOOTCAMP X Factor sezon 10

Florin Iordache a venit cu propunerea de a interpreta piesa Breakfast At Tiffany's de la Deep Blue Something, alegere care a încântat-o pe Loredana, având în vedere că această piesă nu a mai fost cântată la X Factor.

Florin Iordache a încântat-o pe Loredana cu atitudinea și timbrul său.

Concurentul a avut o prestație impecabilă pe scena sezonului 10 X Factor.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Jurizare Florin Iordache la X Factor 2021 în BOOTCAMP

„Ești un băiat foarte corect, foarte cuminte, Îmi placi. Încearcă să te îndrăcesc, să te fac mai sălbatic, pentru că ești prea băiat bun. A cântat foarte bine”, a spus Delia.

Deși Loredana îl apreciază mult pe Florin Iordache nu a simțit că ar trebui să renunțe la vreunul dintre concurenții care se aflau deja pe scaune.

„Mie îmi place foarte mult Florin. Faptul că mi-ai propus această piesă mi se pare foarte cool, pentru că foarte puțini cântă asemenea gen de cântece într-un concurs și asta e o chestie de asumare. Ești american, foarte cool în atitudinea ta. Nu știu cât de pregătiți sunt românii să primească o asemenea atitudine încă, pentru că suntem un popor mai latin, obișnuit cu emoții și eu trebuie să țin cont și de asta.

Aș fi vrut să-ți dau un scaun, meriți un scaun, te-ai depășit în seara asta. O să mai aud de tine lucruri foarte frumoase. Dacă aveam o canapea, vă puneam pe toți pe canapea, pentru că toți meritați un loc. Ești minunat și ești un artist, dar asta e. E ca la Facultate, ai căzut puțin sub linia de admitere”, a spus Loredana.

Cine este Florin Iordache de la X Factor 2021

După o absență de aproape trei ani de pe scenă, Florin Iordache, fostul membru al trupei Krypron, și-a făcut curaj să cânte din nou în fața unei audiențe mari.

În calitate de concurent, acesta a venit să-și demonstreze talentul.

Florin Iordache este un artist care are sute de concerte la activ, dar și multe colaborari muzicale speciale. Acesta a facut parte din trupa Krypton, a colaborat cu Directia 5, iar în 2012 a fost solistul trupei Avenue.

”Am avut experiențe foarte frumoase cu Krypton, mai ales că am cântat prin toată țara. Am trecut prin multe împreună și nu e tocmai ușor cu două personalități puternice într-o trupă”, a mai spus acesta.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 19 noiembrie. Stefan J. Doyle și-a cunoscut frații și surorile pe scenă, după ce a avut o prestație magis... X Factor 2021, 19 noiembrie. Oma Jali a interpretat piesa „Woman” în Bootcamp și i-a bucurat pe toți: „Superb a fost”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x