Antena Căutare

X Factor 2021, 19 noiembrie. Vito Antonio, spectacol plin de enegie cu piesa „Bad Romance”, în Bootcamp: „Ca la un concert nebun”

Vito Antonio a interpretat piesa „Bad Romance” de la Lady Gaga, în Bootcamp-ul celui de-al zecelea sezon X Factor. Italianul i-a încântat pe jurații Delia, Ștefan Bănică, Florin Ristei și Loredana cu energia și spectacolul adus pe scenă.

Vito Antonio, pe scena X Factor 2021, în Bootcamp Galerie
Vito Antonio, show total pe scena X FActor 2021, în Bootcamp, cu piesa „Bad Romance” | Antena 1

Vito Antonio a obținut 4 voturi de „Da” în audiții și a venit în Bootcamp-ul X Factor sezon 10 cu o energie aparte.

Încă de la repetiții, Vito Antonio i-a adus zâmbetul pe buze mentorului Loredana: „E prea nebun. Se dă cu capul de scenă”, a glumit mentorul despre italian.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Concurentele din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare

Vito Antonio a cântat piesa „Bad Romance” în BOOTCAMP X Factor sezon 10

Vito Antonio a urcat pe scena X Factor cu o atitudine de rockstar și a demonstrat că își merită locul în Bootcamp. Cu o ținută spectaculoasă accesorizată cu dreduri ca ale lui Jack Sparrow, Vito Antonio a pășit încrezător în forțele proprii pe scena X Factor sezonul 10.

Italianul a interpretat piesa „Bad Romance” de la Lady Gaga, într-o manieră rock. A interacționat cu bandul, le-a adus juraților zâmbete pe buze și a determinat-o pe Delia să danseze pe scaun.

Concurentul a demonstrat că are o voce spectaculoasă, o atitudine de star și o energie aparte. A umplut scena și i-a determinat pe colegii din culise să cânte și să danseze alături de el. Vito Antonio a simțit nevoia să se apropie de public, a alergat printre scaune, iar la final s-a prăbușit la pământ, pe scenă.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Jurizare Vito Antonio la X Factor 2021 în BOOTCAMP

„Mă simt ca la un concert nebun. Ești deja faimos, ești deja artist, ești rockstar. Ești bine rău”, a spus Delia.

„Show pe bune. A fost ce trebuie. O energie ieșită din comun. Bravo, Vito”, a spus Ștefan Bănică.

Loredana a evidențiat faptul că scaunele erau ocupate și l-a întrebat pe Majii ce părere are despre Vito, având în vedere că și el este un showman. Majii a răspuns că se consideră a fi mai versatil decât Vito, ceea ce l-a determinat pe italian să facă o demonstrație de operă. Loredana a luat și ea parte la moment, cântând alături de Vito Antonio.

În cele din urmă, Loredana a decis să-i ofere lui Vito Antonio un scaun, dar nu pe al lui Majii, ci pe al Florentinei Țuchel Matei.

Cine este Antonio Vito de la X Factor 2021

Cu un look de super star, Hania a venit din Italia pentru a cuceri România cu vocea sa. Cântărețul a povestit că atunci când era mic a devenit pasionat de machiaj și că mereu se ducea la școală cu ojă pe unghii.

Cu un simț estetic aparte, un stil vestimentar unic și un look de excepție, Vito Antonio a dezvăluit că a moștenit pasiunea pentru rock de la tatăl său.

Vito Antonio a mărturisit că e cântăreț de mulți ani și are adesea concerte în Roma, dar și în alte orașe din Italia.

El a participat și la show-ul „All Together Now”, unde a fost jurat.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 19 noiembrie. Andrei Calancea a adus pe scenă un moment emoționant cu piesa „Eternitate”: „Am ascultat cu... X Factor 2021, 19 noiembrie. Nora Deneș, moment uimitor cu vocea și pianul, pe piesa „Always Remember Us This Way”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x