Antena Căutare

X Factor 2021, 26 noiembrie. Les Divas au impresionat publicul cu o piesă de la Keala Settle, intitulată „This Is Me”

Les Divas au făcut show pe scena X Factor 2021, cu o interpretare perfectă a piesei „This is me”, în Bootcamp.

X Factor 2021, 26 noiembrie. Les Divas au impresionat publicul cu o piesă de la Keala Settle, intitulată „This Is Me” Galerie
X Factor 2021, 26 noiembrie. Les Divas au impresionat publicul cu o piesă de la Keala Settle, intitulată „This Is Me” | Antena 1

Les Divas au impresionat juriul X Factor și publicul deopotrivă cu o interpretare specială a piesei This is me, iar juriul a fost impresionat de performanța lor vocală.

Les Divas, spectacolul vocal de pe scena X Factor 2021, Bootcamp Delia

Cele trei femei au reușit să creeze un moment unic pe scena X Factor, în etapa de Bootcamp 2021.

„Eu cred că putem avea ceva in plus, puterea. Suntem trei femei puternice, frumoase, curajoase. Femeil sunt mereu mai șmechere. Eu sunt o puternică promotoare a femeilor puternice”, spune ele.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Oma Jali a interpretat piesa „Woman” în Bootcamp și i-a bucurat pe toți: „Superb a fost”

„Sunteți superbe”, le felicită Delia.

„Acum ne numim Divas. Suntem într-o fază de schimbare”, mai spun acestea.

Jurizare Les Divas la X Factor 2021, 26 noiembrie

„Ce performanță! Martina a venit cu un touch foarte bun, vocea ei este foarte frumoasă, clară, luminoasă”, spune Loredana.

„Este clar că veniți din show-ul acesta total de musical. V-ați pregătit foarte mult. Delia, tu știi cel mai bine ce-ți dorești. Dar pentru prestația din seara aceasta ați merita un scaun”, spune Florin Ristei.

Citește și: X Factor 2021, 15 octombrie. Alice Olivari aduce emoție pe scena X Factor cu piesa "Strong Enough". "Am apreciat energia ta"

„Ați fost strălucitoare, într-adevăr. Cu toată inima și dragul din lume, pleacă Bulgaria, Quartet Belcanto”, spune Delia.

Cine sunt concurentele Les Divas de la X Factor 2021

Trupa Les Divas a urcat pe scena X Factor pregătită să ia cu asalt jurații, cu vocile lor suave. Cele trei concurente au ajuns pentru prima dată în România. După un zbor obositor din Italia, cele 3 concurente au venit la preselecții direct de la aeroport, după un somn de 3 ore.

Două dintre fete se cunosc de mulți ani și au mai colaborat pe plan muzical, iar la X Factor e prima oară când cele trei cântă pe o scenă așa de mare.

“Eu mă cunosc cu Claudia de mai mulți ani și am mai colaborat. Francesca ni s-a alăturat și grupul a luat naștere acum câteva luni. Așa că am decis să ne unim vocile și să facem acest trio”, a mărturisit Clarissa, una dintre membrele Les divas.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 26 noiembrie. Sandy + Casper au interpretat un refren de la Céline Dion, „Treat Her Like a Lady”. Ce a sp... X Factor 2021, 26 noiembrie. Trupa Alme au cântat superb o piesă de la Bruno Mars. Ce le-a spus Delia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x