Antena Căutare

X Factor a condus si aseara clasamentul de audienta!

X Factor si-a desemnat ieri seara semifinalistii! Dupa o tabara de pregatire extrem de dura, cu emotii, lacrimi de tristete, dar si de bucurie, cu invingatori si invinsi, doar 26 de concurenti isi vor continua drumul catre titlul de X Factor si fabulosul premiu in valoare de 200.000 de euro.

Competitia devine din ce in ce mai dura la X Factor si incepand cu etapa Judges Home Visit, lupta se va da nu numai pe scena, intre concurenti, ci si la masa juratilor. Fiecare dintre ei isi doreste ca urmatorul castigator al supershowului sa fie in grupul pe care il mentoreaza, iar orgoliile si dorinta lor de succes isi vor spune cat de curand cuvantul. Ieri, Cheloo, Delia si Dan Bittman au aflat care este categoria pe care o vor indruma, rolul lor de evaluator fiind completat de cel de mentor. Astfel, Cheloo va prelua categoria concurentilor de peste 25 de ani, Dan Bittman, categoria celor sub 25 de ani, iar Delia va indruma categoria grupuri.

Si ieri, telespectatorii au ramas aproape de X Factor pentru a afla deciziile celor trei jurati si parcursul concurentilor in competitie. Astfel, in intervalul 20:28-22:40, Antena 1 a inregistrat la nivelul targetului 18-49 urban un rating mediu de 9,1 puncte si o cota de piata de 18,6%, cea de-a doua pozitie fiind ocupata de Pro TV cu 7,2% rating si 14,6% cota de piata.

X Factor a condus clasamentul si la nivelul targetului 15-54 urban inregistrand 8,9% rating si 17,9% cota de piata in timp ce principalul competitor al postului Antena 1, Pro Tv, s-a clasat pe cea de-a treia pozitie cu 7,4% rating si 14,8 % share. Locul secund in clasament a fost ocupat de Kanal D cu 7,4% rating si 14,8%.

Duminica aceasta, selectia continua pentru concurentii X Factor. Au fost mii, au ramas doar 196, apoi 26. O singura etapa, Judges Home Visit, ii mai desparte pe semifinalisti de marea scena X Factor a galelor live. Duminica aceasta, de la 20.30, juratii iau decizii radicale. X Factor isi va desemna finalistii.

"Diva" Alin a incercat sa pacaleasca juriul. N-a putut... Etapa urmatoare, vizita la jurati acasa: vezi care sunt cei noua "copii" ai lui Dan Bittman...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x