Antena Căutare

X Factor a luat tara pe sus - ultima sansa de a participa la auditii

Caravana X Factor a strabatut toata tara in cautarea urmatorului super star al Romaniei. Craiova, Sibiu, Timisoara, Cluj si Iasi au fost orasele in care cei care cred ca au factorul X s-au putut prezenta la auditii. Mii de romani au venit pe parcursul celor doua saptamani de auditii sa convinga ca au voce, charisma, ca pot face show la puterea X si transmite emotie pe scena. Romanii mai au o sansa sa participe la cel de-al doilea sezon X Factor si sa intre in cursa pentru marele premiu in valoare de 200.000 de euro: auditiile X Factor de la Bucuresti de pe 1 iulie.

Pe 15 iunie, caravana X Factor a pornit la drum in cautarea urmatorului artist cu factorul X din Romania. Prima oprire a fost la Craiova, acolo unde sute de olteni s-au strans pentru a convinge ca au tot ce le trebuie pentru a face un show la puterea X. Au infruntat caldura, au dansat si au cantat ore bune, au glumit cu prezentatorii show-ului si au demonstrat ca oltenii au o energie debordanta.

Articolul continuă după reclamă

Dupa Craiova, caravana X Factor a oprit la Sibiu. Dani Otil a ajuns la auditiile X Factor chiar de la cel mai dificil concurs de enduro din lume. Dupa patru zile de competitie hard enduro si aproape 900 de kilometri off-road cu motocicleta, Dani Otil a continuat in forta o alta competitie cu miza uriasa: X Factor.

A urmat apoi Banatul sa demonstreze ca are factorul X. Caravana X Factor a poposit pentru o zi si la Timisoara, locul din care au provenit cei mai multi finalisti ai primului sezon. Timisoara nu s-a dezmintit nici de aceasta data, concurentii veniti la auditii ne fiind doar numerosi, ci si talentati.

De la Timisoara, caravana X Factor a ajuns la Cluj. In inima Ardealului, pe Cluj Arena, sute si sute de ardeleni au incercat sa convinga ca merita un loc pe scena, in fata juriului X Factor. Concurenti de toate varstele s-au prezentat la auditii in speranta ca vor intra in cursa pentru premiul cel mare, dar mai ales pentru o cariera in muzica.

Periplul prin tara s-a incheiat la Iasi, acolo unde caravana X Factor a ajuns pe 27 iunie. Razvan si Dani au fost alaturi de concurenti si au pariat pe moldoveni, cu atat mai mult cu cat castigatorul primului sezon X Factor, Andrei Leonte vine din Iasi.

Romanii mai u o ultima sansa de a participa la cel de-al doilea sezon al super show-ului de la Antena 1: auditiile de Bucuresti. Pe 1 iulie, toti cei care cred ca au factorul X sunt asteptati la Palatul Copiiilor din Bucuresti.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

X Factor a ajuns in Moldova. Urmeaza Bucuresti... TOTUL DESPRE auditiile de la Bucuresti, Palatul Copiilor, 1 iulie, ora 08.00!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x