Antena Căutare

X Factor Bucuresti: Cheloo, Delia si Bittman, in cautarea concurentului cu factorul X!

Delia, Cheloo si Dan Bittman sunt cu ochii pe bucuresteni. Azi, ei trebuie sa le demonstreze ca merita sa treaca de auditiile megashow-ului X Factor, care va reincepe in toamna, la Antena 1.

Intrebati ce parere au despre atmosfera de la auditiile din Bucuresti, Delia, Cheloo si Bittman au povestit ce inseamna sa "jurizezi" peste cincizeci de persoane pe zi si cat de dificil este sa dea verdicte. "Sunt foarte multi concurenti slabi, insa cu siguranta printre ei se afla si cel cu factorul X", a spus Dan Bittman. Bucurestiul este un oras cosmopolit, "un mixt de culturi, de stiluri si de oameni", cum l-a descris Delia, de aceea reprezinta si locul cu cele mai mari sperante in cautarea urmatorului superstar al Romaniei.

Cand vine vorba de Bucuresti, Cheloo are de spus numai de bine: "Concurentii din Iasi si Cluj au fost mai putin calzi. Sunt oameni sariti de pe fix in Bucuresti, ceea ce mie, personal, imi convine". Mai mult, rapperul ofera publicului un loc aparte in aceasta competitie: "El are factorul X!".

Insa, pana cand juriul va gasi concurentul ideal, nu ramane decat sa ne distram, sa radem cu lacrimi si sa ne bucuram de un show la puterea X!

Cheloo: "Publicul este un animal foarte rau"... Debutul megashow-ului X Factor se apropie cu pasi repezi! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x