Antena Căutare

X Factor, competitia pentru toate varstele!

S-a dat startul la auditiile X Factor din Bucuresti! Dis-de-dimineata, peste 2000 de persoane s-au adunat, cu mic, cu mare, in fata Palatului Copiilor, pentru a convinge un juriu specializat de talentele lor muzicale.

Atunci cand vine vorba de dragostea pentru muzica, nu exista impedimente. Au dovedit-o doi artisti aflati la varsta a treia, care au venit la auditii pentru a arata ca, in ciuda acestui fapt, ei detin factorul x!

Articolul continuă după reclamă

Domnul Marian Dumitrescu, de exemplu, a venit la auditii cu un singur scop: pentru a castiga premiul cel mare! Insa, chiar si asa, barbatul, in varsta de 69 de ani, nu a venit nepregatit, avand aproape cinci decenii experienta in muzica si teatru. A inceput sa cante de la varsta de sapte ani si a lucrat aproape intreaga sa cariera la teatrul Constantin Tanase. Pentru a-si dovedi talentul, artistul a spus ca a pregatit doua piese: celebra melodie a lui Julio Iglesias, Paloma Blanca, dar si O sole mio, a lui Pavaroti, despre care batranul a spus ca a cantat-o cu artistul insusi, cand l-a intalnit la prima sa vizita in Romania.

Daca banii au fost cei care l-au atras la auditii pe artistul Marian Dumitrescu, doamna Veronica, in varsta de 61 de ani, a venit doar din dragoste pentru muzica si dorul de a mai canta din nou. Dupa aproape patruzeci de ani in acest domeniu, batrana a spus ca doreste sa mai dea o sansa talentului sau, deoarece viata si circumstantele nefavorabile au adus-o in punctul in care a trebuit sa renunte la visul ei. Pe numele de scena Veronica Fermecatoarea, femeia a spus ca, daca va castiga premiul, il va folosi in scopuri caritabile, pentru a ajuta toti oamenii nevoiasi din Romania.

Romanii mai au o singura sansa de a participa la auditiile X Factor: duminica, 1 iulie, in Bucuresti! ... Auditiile X Factor au ajuns la Bucuresti. Peste 1500 de persoane au venit sa arate ca au factorul X!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x