Antena Căutare

X Factor Iasi: Prima zi de auditii - un succes!

S-a terminat si prima zi de auditii din Iasi! Scena X Factor a fost plina de surprize si de momente inedite, asta datorita concurentilor, juriului, dar si publicului, care au facut acest show sa fie din ce in ce mai interesant.

Pe scena X Factor din Iasi au venit concurenti de toate varstele, de la 16 pana la peste 70 de ani, care au vrut sa isi dovedeasca talentele, in fata unui juriu de exceptie. Ei au aratat ca atunci cand vine vorba de muzica nu exista limite de varsta si ca vedeta poti deveni si fara sa se tina cont de acest criteriu!

Am avut de toate: concurenti care au impresionat prin talentul lor, povesti impresionante, scene amuzante cu juriul, dar si cu publicul, distractie, concursuri, karaoke, dar si momente de tristete si dezamagire. Ca in orice competitie, unii au ramas si altii au plecat acasa, insa cu capul sus si cu speranta ca, poate, data viitoare va fi mai bine. Prezentatorii Razvan si Dani au stat in culise, alaturi de concurenti, incercand sa destinda atmosfera si sa-i faca sa fie cat mai siguri pe ei.

Daca vrei sa faci parte din public, vino maine, 31 august, la Casa de Cultura a Studentilor, din Iasi, si fii martorul unui show la puterea X! Intrare libera!

La X Factor Iasi nu se canta doar pe scena, ci si in public!... Delia, la X Factor Iasi: "Eram obligata sa studiez muzica atunci cand eram mica"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x